x

Boltinggaard Gods – fra gammelt gods til genialt filmstudie

Kom med på besøg på det gamle gods Boltinggaard, der er Fyns nye centrum for filmproduktion. En større renovering og transformation af godset har forvandlet det gamle plantørreri til et fuldt funktionsdygtigt filmstudie på 370 m2, som vi viser dig rundt i. Vi slutter af med kostumequiz i godsets kostumesamling, der i dag er Skandinaviens største. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 10. maj 2022

Tidspunkt
kl. 18.30 — kl. 20.45

Adresse
Kokskovvej 28
Boltinggaard skov
5750 Ringe

For medlemmer af Realdania

Se øvrige arrangementer
Boltinggaard Gods – fra gammelt gods til genialt filmstudie

Realdanias medlemsarrangement: Boltinggaard – fra gammelt gods til genialt filmstudie

Boltinggaard Gods har – siden det blev opført i 1679 – haft en omskiftelig tilværelse med mange forskellige ejere. Hver især har de sat deres aftryk på godset og i lokalsamfundet. Det gælder den dag i dag, hvor ejerne og det nye attraktive filmstudie har sikret liv i lokalsamfundet. Realdania har støttet transformationen som en del at indsatsen fremtidens Herregårde.  

Læs mere om projektet

Adresse 

Kokskovvej 28, Boltinggaard skov, 5750 Ringe

Tid 

Tirsdag den 10. maj 2022 kl. 18.30-20.45

Program 

Kl. 18.30 Velkommen! Vi byder på kaffe og hjemmebagt kage i Boltinggaards Ny Sal.

  • Realdanias vært fortæller om eftermiddagens program. 
  • Oplæg om Boltinggaard og rundvisning på herregården.
  • Godsejer Peter-Vilhelm Rosenstand fortæller om transformationen fra traditionel herregård til herregård med filmstudie.
  • Rundvisning i filmstudiet, filmhuset og kostumelageret. 
  • Kostumequiz i kostumelageret.

Kl. 20.45 Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 7. april, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 8. april.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind