x

Smag på Bornholm

Brug alle sanser, når vi besøger Bornholms Madkulturhus Gaarden torsdag den 28. april. Smag på lokale råvarer, mix en lækker alkoholfri drink og hør om Gaarden. Vi lærer en masse om, hvad Bornholm byder på af kulinariske oplevelser. Vi udlodder i alt 18 x 2 pladser, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. april 2022

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 17.30

Adresse
Gaarden - Center for Bornholms madkultur
Melstedvej 25A
3760 Gudhjem

Lukket for tilmelding

Se øvrige arrangementer
Smag på Bornholm

Lars Engelgaar

Realdanias medlemsarrangement: Smag på Bornholm

Gaarden - Bornholms madkulturhus, som blev indviet i 2015, skal være med til at udvikle øens madkultur og fødevareproduktion, og projektet viser således nye veje for erhvervsudvikling i yderområderne.

Læs mere om projektet

Adresse 

Gaarden - Center for Bornholms madkultur, Melstedvej 25A, 3760 Gudhjem

Tid 

Torsdag den 28. april 2022, kl.16.00-17.30

Program 

Kl. 16.00: Velkomst ved Realdanias vært og Gaardens formidlingschef og naturvejleder Thomas Guldbæk.
  • Vi starter med en cocktail-workshop uden alkohol, hvor I får nem inspiration til nye måder at lave smagssammensætninger.
  • Hvordan drives Gaarden, og hvordan ser hverdagen ud her otte år efter opførelsen af Madkulturhuset? Hvad er forbindelsen til det oprindelige koncept, og hvordan ser fremtiden ud for Bornholm som fødevare-ø? Thomas Guldbæk fortæller, mens vi byder på lokale smagsprøver sammen med jeres cocktail.
Kl. 17.30: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 7. april, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 8. april.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind