x

Guidet byvandring i Køge Kyst

Fra industrihavn til moderne by. I Køge kan man nu bo tæt på havet, naturen og en historisk bymidte – og gå på indkøb i et nyt handelskvarter med butikker, restauranter og biograf. Byudviklingsprojektet Køge Kyst er i fuld gang med at binde bymidten sammen med Køge Bugt og klimasikre den nye bydel ved vandet. Tag med på byvandring fra Stationsområdet til Søndre Havn. Vi udlodder i alt 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
26. april 2022 kl. 14.30 - 16.00
26. april 2022 kl. 16.30 - 18.00

Adresse
Kulturtorvet
4600 Køge

Lukket for tilmelding

Se øvrige arrangementer
Guidet byvandring i Køge Kyst

Realdanias medlemsarrangement: Byvandring i Køge Kyst

Hvordan kan man transformere et tidligere, delvist miljøbelastet havne- og byområde til en moderne bydel med gode rammer for liv og trivsel? Med Køge Kyst-projektet ønsker Realdania By & Byg sammen med projektpartneren Køge Kommune at vise, hvordan udfordringen kan løses ved at forbinde Køges eksisterende bymidte med vandet over en periode på 20-25 år. Nye boliger og byrum skal invitere til mangfoldighed, liv og bevægelse i bydelen, som også skal have et levende forretnings-, erhvervs- og kulturliv.

Læs mere om projektet

Adresse 

Kulturtorvet, 4600 Køge

Tid 

Tirsdag den 26. april 2022, kl. 14.30-16.00 og kl. 16.30-18.00 

Særlig info 

Nærmeste parkering ved mødestedet Kulturtorvet er p-arealet ”Bag Haverne”. Nærmeste parkering ved Tapperiet, hvor vi slutter, er ”Strandkvanen, syd”. Find mere info om parkering på Køge Kysts hjemmeside.

Program 

Hold 1 kl. 14.30-16.00

Kl. 14.30 Velkomst ved Realdanias vært.

  • Hovedpersonerne bag projektet viser os rundt i området, fortæller om historien, ambitionerne og konkrete projekter. Vi går rundt med projektdirektør i Køge Kyst, Peter Kjølby, og chefkonsulent og arkitekt i Køge Kyst, Palle Egeberg Andersen.

Kl. 15.30 Vi byder på en forfriskning i ungdomskulturstedet Tapperiet, der har fået tilført en græsklædt støjdæmpende ”skal” med støtte fra Realdania.

Kl. 16.00 Tak for i dag!

Hold 2 kl. 16.30-18.00

Kl. 16.30 Velkomst ved Realdanias vært.

  • Hovedpersonerne bag projektet viser os rundt i området, fortæller om historien, ambitionerne og konkrete projekter. Vi går rundt med projektdirektør i Køge Kyst og vicedirektør i Realdania By & Byg Peter Kjølby, chefkonsulent og arkitekt i Køge Kyst, Palle Andersen.

Kl. 17.30 Vi byder på en forfriskning i Tapperiet, der har fået tilført en græsklædt støjdæmpende ”skal” med støtte fra Realdania.

Kl. 18.00 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 7. april, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 8. april.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind