x

Børn og voksne bydes indenfor på Maltfabrikken

Find de drilske maltmus, der gemmer sig i biblioteket, eller udfold jeres indre kunsthåndværker, når vi besøger Maltfabrikken lørdag den 21. maj. Vi har støttet den prisbelønnede forvandling af den gamle maltfabrik til et levende kulturhus. Der er leg for små og større, og for de voksne er der rundvisning og fortælling om bryggeriet. Vi udlodder i alt 30 x 4 billetter, og pladserne fordeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
21. maj 2022 kl. 09.45 - 12.15
21. maj 2022 kl. 13.45 - 16.15

Adresse
Maltvej 4-12
8400 Ebeltoft

Lukket for tilmelding

Se øvrige arrangementer
Børn og voksne bydes indenfor på Maltfabrikken

Realdanias medlemsarrangement: Udforsk og oplev Maltfabrikken

Maltfabrikken i Ebeltoft fra 1861 er blevet forvandlet fra industrimiljø til byens nye mødested. De gamle industribygninger er genopstået som et kraftcenter for kreativt erhverv, service og kultur. Realdania har støttet transformationen til folkets fabrik, som en del af det filantropiske arbejde med, at fremme en levende bygningskultur. 

Læs mere om projektet

Adresse 

Maltvej 4-12, 8400 Ebeltoft

Tid 

Lørdag den 21. maj 2022, kl. 09.45 - 12.15 og kl. 13.45 - 16.15

Særlig info 

Ud over programmet er der også ”rampen”, hvor børn i alle aldre kan prøve kræfter på skaterbanen. Medbring selv skateboard, løbehjul, rulleskøjter m.m.

Program 

Hold 1 kl. 9.45 - 12.15

kl. 9.45 Vi byder på kaffe, te, isvand eller juice samt croissanter i Støbesalen.

Kl. 10.00 Realdanias vært byder velkommen og Maltfabrikkens direktør Kristian Krog introducerer os til stedet.

Kl. 10.30-12.00 

  • For de mindste: Besøg børnebiblioteket og find maltmusene. Vi skal høre om musene på Maltfabrikken med sang og musik, inden musejagten går i gang.
  • For de større: Besøg værkstedet og lav dit eget kunstværk i workshoppen ”Tryk med klodser”. Du behøver ikke have prøvet det før - alle kan med enkle midler skabe deres egne kunstværker. 
  • For voksne uden børn: Maltpedellerne deler os i hold og viser os rundt. Vi kommer forbi Brewpub til en kort ølsnak ved brygmesteren og smagsprøver fra Ebeltoft Gaardbryggeri samt sodavand med ægte frugtsaft.

Kl. 12.00 Vi mødes i Støbesalen og siger tak for i dag!

Hold 2 kl. 13.45-16.15

Kl. 13.45 Vi byder på kaffe, te, isvand eller juice samt croissanter i Støbesalen.

Kl. 14.00 Realdanias vært byder velkommen og Maltfabrikkens direktør Kristian Krog introducerer os til stedet.

Kl. 14.30-16.00

  • For de større: Besøg værkstedet og lav dit eget kunstværk i workshoppen ”Tryk med klodser”. Du behøver ikke have prøvet det før - alle kan med enkle midler skabe deres egne kunstværker. 
  • For voksne uden børn: Maltpedellerne deler os i hold og viser os rundt. Vi kommer forbi Brewpub til en kort ølsnak ved brygmesteren og smagsprøver fra Ebeltoft Gaardbryggeri samt sodavand med ægte frugtsaft.
  • For de mindste: Besøg børnebiblioteket og find maltmusene. Vi skal høre om musene på Maltfabrikken med sang og musik, inden musejagten går i gang.

Kl. 16.00 Vi mødes i Støbesalen og siger tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 7. april, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 8. april.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind