x

Familiedag i Mønsted Kalkgruber

60 km minegange har Mønsted Kalkgruber, og det gør minen til verdens største af sin slags. Hvordan brød man kalken, og hvad brugte man den til? Er der stadig liv i kalkgruberne? Vi skal høre om det hele, gå en tur rundt i terrænet, og så går vi under jorden i kalkgruberne med stedets egne guider, hvor vi får en fortælling i børnehøjde. Vi udlodder i alt 38 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
23. april 2022 kl. 11.00 - 13.00
23. april 2022 kl. 14.00 - 16.00

Adresse
Kalkværksvej 8-10
Mønsted
7850 Stoholm

Lukket for tilmelding

Se øvrige arrangementer
Familiedag i Mønsted Kalkgruber

Realdanias medlemsarrangement: Mønsted Kalkgruber 

Mønsted Kalkgruber er med støtte fra Realdania blevet udvidet med et landskabsprojekt, hvor naturen i og omkring verdens største kalkgrube er blevet mere åben, tilgængelig og en ligeværdig oplevelse for alle.

Læs mere om projektet

Adresse 

Kalkværksvej 8-10, Mønsted, 7850 Stoholm

Tid 

Lørdag den 23. april 2022, kl. 11.00-13.00 og kl. 14.00-16.00 

Særlig info 

Husk det varme tøj, da vi fortrinsvis opholder os udenfor samt nede i kalkgruberne, hvor der året rundt er en lav temperatur.

Program 

Hold 1 kl. 11.00-13.00

Kl. 11.00 Realdanias vært byder velkommen.

  • Mønsted Kalkgrubers direktør Tina De Linde fortæller om stedets historie og udvikling.
  • Vi går på rundvisning i gruberne.

Kl. 12.30 Vi byder på en forfriskning.

Kl. 13.00 Tak for i dag!

Hold 2 kl. 14.00-16.00

Kl. 14.00 Realdanias vært byder velkommen.

  • Mønsted Kalkgrubers direktør Tina De Linde fortæller om stedets historie og udvikling.
  • Vi går på rundvisning i gruberne.

Kl. 15.30 Vi byder på en forfriskning.

Kl. 16.00 Tak for i dag!

Kalkgruberne lukker kl. 16.00, så flagermusene får ro. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 7. april, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 8. april.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind