x

Fokus på fællesskaber og nem hverdag i Nærheden

Vi skal på byvandring i den nye bydel i Hedehusene, hvor der er fokus på at skabe gode rammer for en nem hverdag og fællesskaber mellem beboerne. Du kommer forbi den nye skole, det grønne parkstrøg Loopet, springcentret, byhaven og mange af boligbebyggelserne. Vi slutter i det nye kvarterhus – et certificeret træhus, hvor bydelens beboere kan mødes og dyrke forskellige aktiviteter. Vi udlodder i alt 25 x 2 billetter, pladserne fordeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
20. april 2022

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.30

Adresse
Kalkstræde 27
2640 Hedehusene

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se øvrige arrangementer
Fokus på fællesskaber og nem hverdag i Nærheden

Realdanias medlemsarrangement: Nærheden 

Nærheden er en ny form for forstad, der kombinerer byens tæthed, varierede arkitektur og byliv med forstadens grønne og trygge kvaliteter. Der lægges vægt på at skabe nye rammer for fællesskaber både i byens rum og i de enkelte boligprojekter.

Læs mere om projektet

Adresse 

Kalkstræde 27, 2640 Hedehusene. Vi mødes i Stationsparken på den sydlige side af stationen..

Tid 

Onsdag den 20. april 2022, kl. 16.30-18.30 

Særlig info 

Hvis du er med tog, skal du stå af på Hedehusene Station, som ligger ca. 20 min. fra København.  

Nærmeste P-hus: Dræsinen 15. Gå ud af husets nordlige ende og langs banen for at komme til Stationspladsen.

Program 

Kl. 16.30 Velkomst ved Realdanias vært.  

  • Chefkonsulent i Realdania By & Byg, Claus Ravn, tager os med på rundvisning i bydelen Nærheden. Undervejs fortæller Claus om områdets historie, ambitionerne for bydelen og de konkrete initiativer.
  • Vi runder turen af i Kvarterhuset, hvor vi får en forfriskning. 

Kl. 18.30 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 7. april, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 8. april.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind