x

Julegaveværksted på Holmegaard Værk

Gå på opdagelse blandt smukke glasværker i Holmegaards udstilling og slip de kreative kræfter løs i Glasatelieret den 27. november, hvor vi også får chancen for at dekorere drikkeglas til årets julegave. Vi udlodder i alt 30 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. november 2022

Tidspunkt
27. november 2022 kl. 10.15 - 13.00
27. november 2022 kl. 14.15 - 17.00

Adresse
Holmegaard Værk
Glasværksvej 55
Fensmark
4684 Holmegaard

Lukket for tilmelding

Julegaveværksted på Holmegaard Værk

Realdanias medlemsarrangement: Julegaveværksted på Holmegaard Værk

Holmegaard Værk byder indenfor til rundvisning i udstillingerne og glasværkstederne. Under rundvisningen ser vi glaspustere i fuld sving, hører om stedets historie og bygningskulturarv og oplever 200 års danmarkshistorie fortalt gennem glas. Vi får også lov at prøve kræfter med glasdekoration i Glasatelieret, hvor hver deltager kan designe sit eget glas som sandblæses og udleveres ved arrangementets afslutning. 

Adresse 

Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, Fensmark, 4684 Holmegaard 

Tid 

Søndag den 27. november 2022 kl. 10.15-13.00 og kl. 14.15-17.00

Særlig info 

En del af rundvisningen foregår udenfor, så husk påklædning, som passer til vejret og tåler en tur i glasværkstedet.

OBS! Vær opmærksom på, at der er betalingsparkering lige uden for indgangen samt rundt på Holmegaard Værks øvrige p-pladser. Parkering registres i fx Easypark-app. Det er også muligt at betale for parkeringen i receptionen, hvor telefonnummer og nummerplade på bil skal oplyses. 

Program 

Hold 1 kl. 10.15-13.00

OBS! Dørene til museet åbner for deltagerne allerede kl. 9.45.

Kl. 10.15 Realdanias vært byder velkommen i Glassalen på første sal. 

  • Vi deler os i to hold. Det ene hold går i Glasatelieret og dekorerer glas, mens det andet hold går på rundvisning gennem hele værket. 
  • Holdene bytter og går til frokost på skift.
  • Fælles afrunding.

13.00 Tak for i dag! I er meget velkomne til at udforske museet på egen hånd, indtil det lukker kl. 17.

Hold 2, kl. 14.15-17.00

OBS! Deltagere på eftermiddagens arrangement er velkomne til at besøge Holmegaard, inden arrangementet starter kl. 14.15. Museet lukker kl. 17.00.

Kl. 14.15 Realdanias vært byder velkommen i Glassalen på første sal.

  • Vi deler os i to hold. Det ene hold går i Glasatelieret og dekorerer glas, mens det andet hold går på rundvisning gennem hele værket.
  • Holdene bytter og går til kage- og kaffepause på skift.
  • Fælles afrunding.

17.00 Tak for i dag! Museet lukker.

Mere om projektet: Holmegaard Værk

Danmarks berømte glasværk, Holmegaard Glasværk, udgjorde engang et lille samfund med fabrik, boliger, skole, kro, kapel og arbejdspladser til egnen. Glasværket hedder i dag Holmegaard Værk og byder på en fascinerende verden af kunsthåndværk, designtradition og industrihistorie.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 13. november 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 14. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind