x

Pingvinerne i Kattegatcentret

Pingvinerne i Kattegatcentret tilhører verdens hurtigste art. Med støtte fra os har de nu fået et nyt energivenligt anlæg i hele to etager at boltre sig på. Vær med, når vi fejrer deres nye bolig med et væld af aktiviteter. Vi udlodder i alt 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
3. december 2022

Tidspunkt
kl. 09.30 — kl. 13.00

Adresse
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa

Lukket for tilmelding

Pingvinerne i Kattegatcentret

Realdanias medlemsarrangement: Pingvinerne i Kattegatcentret

Vær med, når vi besøger pingvinerne i deres nye, store anlæg og nørder løs i skolelaboratoriet og lærer om livet under havets overflade.

Adresse 

Kattegatcentret, Færgevej 4, 8500 Grenaa

Tid 

Lørdag den 3. december 2022 kl. 09.30-13.00 

Særlig info 

NB: Dørene åbnes ekstraordinært for Realdanias medlemmer kl. 9.00. Det er ikke muligt at komme ind tidligere.

Bliv gerne hængende i Kattegatcentret og oplev eftermiddagens forskellige dyrefodringer. Kattegatcentret lukker kl. 16.00.

Program 

Kl. 09.30 Check-in og velkommen i Kattegatcentret - alle deltagere bliver inddelt i tre hold til formiddagens aktiviteter. 

Kl. 09.45 Vi mødes under den store hvalhaj, hvor direktør for Kattegatcentret Karsten Bjerrum Nielsen og Realdanias vært byder velkommen.

  • Nørderi i laboratoriet: Vi går i skolelaboratoriet.
  • Pingvinanlægget: Vi besøger pingvinerne i deres nye hjem.
  • På eventyr i Kattegatcentret: Vi går på rundtur og oplever den fantastiske verden under havets overflade med en havekspert.

Kl. 12.00: Vi byder på lidt frokost.

Kl. 13.00 Tak for i dag! I er velkomne til at udforske Kattegatcentret på egen hånd og deltage i deres øvrige program.

Kattegatcentrets eget program resten af dagen

Kl. 13.00 Oceanariefodring.

Kl. 14.00 Hajfodring. 

Kl. 15.00 Sælfodring.

Kl. 16.00 Kattegatcentret lukker.

Mere om projektet: Kattegatcentret

Et moderne pingvinanlæg er blevet til i Kattegatcentret, hvor det er muligt at stå i samme rum med subantarktiske pingviner. Vores støtte har sikret at anlægget er miljømæssigt og økonomisk mere bæredygtigt.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 13. oktober 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 14. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind