x

Ny arkitektur på Ordrupgaard

Kom til Ordrupgaard den 26. november og oplev ved selvsyn, hvordan tegnestuerne Snøhettas og Zaha Hadids arkitektur i verdensklasse fremhæver værkerne på kunstmuseet. Vi går under jorden og kigger på den franske samling i Snøhettas Himmelhaven, og derefter udforsker vi stjernearkitekt Zaha Hadids unikke kreation i sort lavabeton, som lægger vægge til museets særudstillinger. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. november 2022

Tidspunkt
kl. 09.00 — kl. 11.00

Adresse
Ordrupgaard
Vilvordevej 110
2920 Charlottenlund

Lukket for tilmelding

Ny arkitektur på Ordrupgaard

Realdanias medlemsarrangement: Ny arkitektur på Ordrupgaard

Vi får et særligt indblik i samspillet mellem kunst og arkitektur på Ordrupgaard, hvor to arkitekttegnede tilbygninger danner ramme om museets samling. 

Adresse 

Ordrupgaard, Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund

Tid 

Lørdag den 26. november 2022 kl. 09.00-11.00 

Særlig info 

Rundvisningen foregår delvis udenfor, så husk påklædning, der passer til vejret. Bemærk desuden, at der kan føles køligt på museet på grund af energikrisen. 

Program

Kl. 9:00: Realdanias vært byder velkommen, mens vi nyder en kop kaffe eller the.

  • Overinspektør Dorthe Vangsgaard Nielsen fra Ordrupgaard fortæller om museets samling og internationale fokus.
  • Arkitekt Ib Laursen, tidl. PLH Arkitekter, fortæller om Zaha Hadids tilbygning i sort lavasten fra 2005.
  • Arkitekt fra den norske tegnestue Snøhetta fortæller om Ordrupgaards nyeste tilbygning, Himmelhaven, som blev indviet sidste år.
  • Vi går på rundvisning i museets arkitektur og samlinger med fokus på den arkitektoniske udvikling.

Kl. 11.00 Tak for i dag! 

Mere om projektet: Ordrupgaard

Kunstmuseet Ordrupgaard er oprindeligt opført som herskabshjem med begrænset plads, men med støtte fra Realdania er der blevet skabt større og bedre forhold for museets faste samling og særudstillinger. To nye arkitekttegnede tilbygninger er tegnet af stjernearkitekten Zaha Hadid og det prisvindende norske arkitektfirma, Snøhetta.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 13. november 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 14. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind