x

Foredrag på DOKK1: Få en sundere bolig

Vidste du, at din emhætte afgør familiens sundhed? Vil du undgå kulde, fugt, skimmelsvamp og radon? Kom til foredrag i DOKK1 den 24. november og hør, hvordan Realdania By & Byg har grebet renoveringen af tre typiske 1900-tals boliger an for at få skabt et bedre og sundere hus. Vores projektleder fortæller også om tre nybyggede rækkehuse med forskellige veje til et sundt indeklima. Vi udlodder i alt 100 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
24. november 2022

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.00

Adresse
DOKK1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C

Lukket for tilmelding

Foredrag på DOKK1: Få en sundere bolig

Realdanias medlemsarrangement: Foredrag om Sunde Boliger på DOKK1

Eksperterne fra Realdania By & Byg deler erfaringer fra test-projektet Sunde Boliger, der har undersøgt indeklimaet i familiehuse. Få gode råd og viden om energirenovering, når vi mødes til foredrag på DOKK1 i Aarhus den 24. november.

Adresse 

Store Sal i DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Tid 

Torsdag den 24. november 2022 kl. 16.30-18.00

Særlig info 

Hvis du kommer i bil, kan du parkere i det automatiske p-anlæg under huset.

OBS! Arrangementet inkluderer ikke en guidet rundvisning i DOKK1, men huset er åbent indtil kl. 22 og biblioteket indtil kl. 19, hvis du ønsker at udforske på egen hånd.

Program 

Kl. 16.30: Realdanias vært byder velkommen.

  • Arkitekt Jørgen Søndermark fortæller om resultater og erfaringer fra projektet Sunde Boliger.
  • Vi byder på en lille forfriskning halvvejs i foredraget.

Kl. 18.00: Tak for i dag!

Mere om projektet: Sunde Boliger

Tre ældre huse og tre testfamilier dannede gennem tre år ramme om et indeklimaprojekt igangsat af Realdania By & Byg. Projektet gjorde os klogere på, hvordan det gode indeklima fremmes, når boligen renoveres. I Randers opførte Realdania By & Byg tre testboliger, for at afsøge muligheder for et bedre indeklima med afsæt i materialer, metoder og teknologi.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 13. november 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 14. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind