x

For familier: Portrætværksted på Willumsens Museum

Hvordan maler man et portræt? Tag med på J. F. Willumsens Museum den 3. december, hvor vi udforsker den kendte portrætmalers værker. Gå med på en børnevenlig rundvisning og hent inspiration, inden vi selv prøver kræfter med portrættets kunst. Vi udlodder i alt 20 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
3. december 2022

Tidspunkt
3. december 2022 kl. 10.00 - 12.30
3. december 2022 kl. 14.00 - 16.30

Adresse
Willumsens Museum
Jenriksvej 4
3600 Frederikssund

Lukket for tilmelding

For familier: Portrætværksted på Willumsens Museum

Realdanias medlemsarrangement: Portrætmaling på Willumsens Museum

Willumsen er kendt for sine portrætter, der i datiden blev betragtet som makværk. Vi skal ud i museets samling og se nærmere på Willumsens portrætter, og vi skal tegne, skitsere og male.

Adresse 

Willumsens Museum, Jenriksvej 4, 3600 Frederikssund

Tid 

Lørdag den 3. december 2022 kl. 10.00-12.30 og kl. 14.00-16.30

Særlig info 

Vi skal være kreative, så tag praktisk tøj på. Arrangementet er bedst egnet til børn i skolealderen.

Program 

Hold 1, kl. 10.00-12.30

Kl. 10.00 Velkommen ved Realdanias vært.

  • Vi deler os i to hold og går henholdsvis på rundvisning i børnehøjde og i værkstedet for at tegne og male portrætter.
  • Halvvejs bytter de to hold aktivitet.
  • Vi byder på en lille forfriskning i caféen.

Kl. 12.30 Tak for i dag!

Hold 2, kl. 14.00-16.30

Kl. 14.00 Velkommen ved Realdanias vært.

  • Vi deler os i to hold og går henholdsvis på rundvisning i børnehøjde og i værkstedet for at tegne og male portrætter.
  • Halvvejs bytter de to hold aktivitet.
  • Vi byder på en lille forfriskning i caféen.

Kl. 16.30 Tak for i dag!

Mere om projektet: Willumsens Museum

Efter en udvidelse støttet af Realdania har Willumsens Museum fået mulighed for at give de yngre gæster lejlighed til at undersøge og forstå den produktive kunstners brug af farver, lys, grafiske teknikker og udtryk.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 17. november 2022, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 18. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind