x

Hemmelige steder: Vind bogen

Vil du udforske oversete steder og spændende bygningsværker i Midtjylland med forfatter og fotograf Marie-Louise Høstbo? Deltag i vores konkurrence om den aktuelle arkitekturbog ’Hemmelige steder’, som vi har støttet. Deltag senest søndag d. 23. januar 2022 i lodtrækningen om 20 eksemplarer af bogen.

Arrangementet er afholdt

Dato 23. januar 2022

Tidspunkt
kl. 23.30 — kl. 23.30

Adresse
Online konkurrence


Lukket for tilmelding

Hemmelige steder: Vind bogen

Ole Rømer Observatoriet, Aarhus

Om bogen "Hemmelige steder" af Marie-Louise Høsbo

Forfatter og fotograf Marie-Louise Høstbo tager læseren med på opdagelse i midtjysk arkitektur i sin nye bog ’Hemmelige Steder’, der bærer undertitlen: ’Arkitektens guide til særlige bygningsværker i det midtjyske’. Med ord og billeder fortæller Høstbo om kreative arkitekter, visionære bygherrer, dygtige håndværkere og deres oversete bygningsværker.

Bogen rummer et bredt spænd af bygningsværker, der hverken lader sig afgrænse af en stilretning, tid, funktion eller størrelse. Det er derimod Høstbos nysgerrighed og interesse for de oversete detaljer, der har været afgørende for, hvilke bygningsværker der fandt vej til bogens sider.

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med søndag den 23. januar 2022
  • Vinderne får besked senest mandag den 24. januar 2022, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.