x

Foredrag om Isfjordscentret i Ilulissat

Drømmer du dig til Grønland, eller vil du bare gerne mindes et tidligere besøg? Grib chancen for en spændende foredragsaften den 8. februar i Realdanias hovedkvarter, hvor vi sætter ord og billeder på det unikke Isfjordscenter 250 km nord for Polarcirklen – et sted, hvor byggeri har sine helt egne betingelser. Vi udlodder i alt 30 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 08. februar 2022

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.00

Adresse
Realdania
Jarmers Plads 2
1551 København V

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Foredrag om Isfjordscentret i Ilulissat

Ilulissat Isfjordscenter

Realdanias medlemsarrangement: Foredrag om Isfjordscentret i Ilulissat

Et nyt besøgscenter ved isfjorden i Ilulissat formidler udviklingen i området og Ilulissat som destination. Centret formidler den spektakulære UNESCO-beskyttede natur, stedets historie og kultur, samt klimaforandringernes betydning.

Læs mere om projektet

Adresse 

Spisestuen Jarmers Plads 2, 1551 København V

Tid 

Tirsdag den 8. februar 2022, 16.30 – 18.00

Særlig info 

Parkering: Det er svært at finde parkering i nærheden, og det er mod betaling. Vesterport Station ligger en kort gåtur fra Realdania.

Program 

Kl. 16.30: Velkomst ved Realdania By & Bygs vært.

Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, Frants Frandsen, der fra start til slut har stået i spidsen for opførelsen af Isfjordscentret, fortæller om arkitekturen, arbejdet og resultatet.

Vi snupper en kort pause undervejs og byder på en kop kaffe.

Kl. 18.00 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 23. januar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 24. januar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind