x

Kornets Hus: Nordjyllands nye oplevelsescenter for hele familien

Find ud af, hvorfor kornet er så vigtigt for vores civilisation, og mæsk dig i selvbagt pizza ad libitum, når vi den 21. februar besøger Kornets Hus, som vi har støttet opførelsen af. Vi bager vores pizzaer i stenovnen efter en guidet tur gennem pizzaens univers. Vi ser også nærmere på det unikke hus, der er tegnet af stjernearkitekt Reiulf Ramstad. Vi udlodder 30 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
21. februar 2022 kl. 10.00 - 11.30
21. februar 2022 kl. 12.30 - 14.00
21. februar 2022 kl. 15.00 - 16.30

Adresse
Kornets Hus
Guldagervej 501
9800 Hjørring


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kornets Hus: Nordjyllands nye oplevelsescenter for hele familien

Kornets Hus

Realdanias medlemsarrangement: Kornets Hus

I Kornets Hus syd for Hjørring kan man dyrke, høre om, bage med og smage på historiens vigtigste fødevare - kornet. Vi har støttet projektet, der er tegnet af Reiulf Ramstad Arkitekter.

Læs mere om projektet

Adresse 

Kornets Hus, Guldagervej 501, 9800 Hjørring

Tid 

Mandag den 21. februar kl. 10.00 – 11.30, kl. 12.30 - 14.00 og kl. 15.00 - 16.30

Særlig info 

Alle gæster skal være nytestet, have coronapas eller vaccinepas.

Program 

Hold 1 kl. 10.00-11.30:

Kl. 10.00 : Realdanias vært Heidi Meier Bach  byder velkommen og fortæller kort om Realdania og dagens program.

Kl. 10.10: Pizza-workshoppen starter. De voksne, der ikke er med ved bagebordene, bliver introduceret til udstilling, biograf og butik i Kornets Hus. Der er fri kaffe og saft, og et stk. kage til alle undervejs.

Kl. 11.30: Workshoppen slutter, efter at den hjemmebagte pizza er blevet fortæret. Farvel og tak for i dag.  

Hold 2 kl. 12.30-14.00:

Kl. 12.30: Realdanias vært Heidi Meier Bach byder velkommen, og fortæller kort om Realdania og dagens program.

Kl. 12.40: Pizza-workshoppen starter. De voksne, der ikke er med ved bagebordene, bliver introduceret til udstilling, biograf og butik i Kornets Hus. Der er fri kaffe og saft, og et stk. kage til alle undervejs.

Kl. 14.00: Workshoppen slutter, efter at den hjemmebagte pizza er blevet fortæret. Farvel og tak for i dag.  

Hold 3 kl. 15.00-16.30:

Kl. 15.00: Realdanias vært Heidi Meier Bach byder velkommen, og fortæller kort om Realdania og dagens program.

Kl. 15.10: Pizza-workshoppen starter. De voksne, der ikke er med ved bagebordene, bliver introduceret til udstilling, biograf og butik i Kornets Hus. Der er fri kaffe og saft, og et stk. kage til alle undervejs.

Kl. 16.30: Workshoppen slutter efter at den hjemmebagte pizza er blevet fortæret. Farvel og tak for i dag.  

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 23. januar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 24. januar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind