x

Odsherred Teater: Fra købmandsbutik til moderne teatersal

Odsherred Teater har slået dørene op til deres nye tilbygning, der ligger i en ældre købmandsforretning midt på gågaden i Nykøbing Sjælland og nu byder på en splinterny teatersal. Kom med, når vi den 9. februar hører om transformationen fra butik til teater og får en rundvisning. Vi udlodder i alt 60 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
09. februar 2022 kl. 16.30 - 18.30
09. februar 2022 kl. 19.30 - 21.30

Adresse
Odsherred Teater
Algade 36
4500 Nykøbing Sjælland


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Odsherred Teater: Fra købmandsbutik til moderne teatersal

Odsherred Teater

Realdanias medlemsarrangement: Odsherred Teater

Som mange andre provinsbyer har Nykøbing Sjællands hovedgade været under pres. Butikker, som lukker, og en gågade, der savnede liv. Derfor valgte kommunen i 2015 at opkøbe en tidligere købmandsforretning. Bygningen skulle huse Odsherred Teater, der tidligere lå uden for byen. Teatret blev flyttet og kunne opleve en markant publikumstilgang.

Odsherred Teater flyttede i 2016 fra Annebergparken til hovedgaden. I efteråret 2021 åbnede teaterhusets moderne teatersal indeholdende en blackbox teatersal, værksted, garderober, mødelokale, kontorer og lounge.

Læs mere om projektet

Adresse 

Odsherred Teater, Algade 36, 4500 Nykøbing Sjælland

Tid 

Onsdag den 9. februar 2022 kl. 16.30 - 18.30 og 19.30 - 21.30.

Program 

Hold 1 kl. 16.30-18.30

16.30: Vi mødes i Teatercaféen, hvor Realdanias vært Ingelise Andersson byder velkommen, og vi får en lille forfriskning.

Tidligere teaterleder Simon Vagn Jensen fortæller om samarbejdet med Realdania og om processen fra idé til indvielse.

Arkitekt Line Lange fra tegnestuen Christensen & Co fortæller om projektet.

Rundvisning i teatret ved Simon Vagn Jensen og Line Lange.

Kl. 18.30: Tak for i dag!

Hold 2 kl. 19.30-21.30

Kl. 19.30: Vi mødes i Teatercaféen, hvor Realdanias vært Ingelise Andersson byder velkommen og vi får en lille forfriskning.

Tidligere teaterleder Simon Vagn Jensen fortæller om samarbejdet med Realdania og om processen fra idé til indvielse.

Arkitekt Line Lange fra tegnestuen Christensen & Co fortæller om projektet.

Rundvisning i teatret ved Simon Vagn Jensen og Line Lange.

Kl. 21.30: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 23. januar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 24. januar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind