x

ONLINE: Kom med på rundvisning i Rosenhuset

Kig med fra sofaen og din iPad eller computer, når vi den 31. januar udforsker det næsten labyrintiske og smukke Rosenhuset i Hellerup. Den tidligere administrationsbygning for Tuborg er et såkaldt gesamtkunstværk i skønvirkestil - en særlig blandet stil af tysk, fransk, engelsk og nordisk arkitektur fra starten af 1900-tallet, der leger med former og størrelser. OBS! Tilmeld dig også, hvis du foretrækker at se optagelsen af rundvisningen bagefter, når det passer dig.

Arrangementet er afholdt

Dato 31. januar 2022

Tidspunkt
kl. 14.00 — kl. 15.00

Adresse
Optagelsen af rundvisningen vil være tilgængelig for alle deltagere indtil 4. februar 2022


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
ONLINE: Kom med på rundvisning i Rosenhuset

Rosenhuset i Hellerup

Realdanias medlemsarrangement: Rosenhuset

Rosenhuset er et enestående gesamtkunstværk fra skønvirkeperioden og indtager i dag en markant position i dansk erhvervsbyggeri fra perioden. Ejendommen er fredet og indgår i Realdania By & Bygs samling af ca. 60 historiske ejendomme, som repræsenterer dansk bygningskultur gennem 500 år og er med til at fremme den levende bygningskultur.

Læs mere om projektet

Sted

Arrangementet vises online.

Tid 

Mandag den 31. januar kl. 14.00-15.00

Program 

Arkitekt og projektleder Per Troelsen fra Realdania By & Byg viser rundt og fortæller om huset, arkitekturen og restaureringen. Vi får også historien om, hvorfor Realdania By & Byg har købt ejendommen, og hvordan den passer ind i samlingen af historiske huse.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind