x

Boliglaboratoriums udstilling i Jernbanebyen

Boliglaboratorium udstiller i Jernbanebyen fra den 9. maj til 15. november. På udstillingen kan man se syv boligeksperimenter som er bud på, hvordan vi skal bygge og bo i fremtiden. Åbningstid kl. 10.00-18.00.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
9. maj 2023 kl. 16.00 til

15. november 2023 kl. 18.00

Adresse
Jernbanebyen (Pavillon 4 - Boliglaboratorium) Otto Busses Vej 29A
2450 København SV

Arrangør
Boliglaboratorium, Statens Kunstfond, NORD Architects og Realdania

Adgang for alle

Boliglaboratoriums udstilling i Jernbanebyen

Boliglaboratorium udstiller i ’Living Places’ i Jernbanebyen i perioden 9. maj til 15. november 2023.

Kreditering: Adam Mørk

Boligeksperimenterne er mangfoldige og byder på alt fra boliger ovenpå erhvervsbygninger til gårdkollektiver og nye boligformer for single forældre. Fælles for dem er et fokus på nye fællesskaber, der kan rumme mange forskellige familieformer. 

Udstillingen foregår i Jernbanebyen i København i et midlertidigt udstillingsbyggeri med fokus på sundhed og lavt CO2-aftryk. Boliglaboratorium udstiller i en af de midlertidige pavilloner og gennemfører også en række events med fokus på forskellige bo- og familieformer. Med andre ord, er der masser at se på for alle, der interesserer sig for fremtidens boliger, klimavenligt byggeri og byudvikling.

Boliglaboratorium udstiller i anledning af Arkitekturåret 2023 i ’Living Places’ i Jernbanebyen, der er udviklet af VELUX, EFFEKT og Artelia. Du kan se udstillingen fra 9. maj – 15. november 2023. 

Boliglaboratorium blev etableret af Statens Kunstfond og os i 2019. Formålet med Boliglaboratorium er at samle boligbyggebranchen om at udvikle nye svar på samtidens og fremtidens udfordringer.

Læs mere om Boliglaboratorium og de syv projekter