x

Safari med bid i

Tag ungerne med, når vi besøger Flintehuset i Knuthenborg Safaripark lørdag den 27. maj. Vi skal udforske pels og knogler med øjne og hænder, høre om de seje dyr og opleve Flintehuset, der er beklædt med sirligt udhuggede flintesten. Vi har støttet renoveringen af det historiske hus, der nu er spisested med udsigt til parkens vilde beboere. Vi udlodder i alt 30 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. maj 2023

Tidspunkt
27. maj 2023 kl. 11.00 - 12.30
27. maj 2023 kl. 13.30 - 15.00

Adresse
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Allé
4930 Maribo

Lukket for tilmelding

Safari med bid i

Realdanias medlemsarrangement: Safari med bid i

Vi besøger Flintehuset og kigger på dyrene i Knuthenborg Safaripark. 

Adresse 

Mødested: Ved Flintehuset, som I selv kører til i egen bil.

Indgang via hovedindgangen: Knuthenborg Safaripark, Knuthenborg Allé, 4930 Maribo

Tid 

Lørdag d. 27. maj 2023, kl. 11.00-12.30 og 13.30-15.00

Særlig info 

Adgang til Knuthenborg Safaripark er inkluderet. I er velkomne til at tage på opdagelse i parken på egen hånd før eller efter arrangementet. Sig blot ved indgangen, at I er deltagere i Realdanias arrangement. 

OBS! Adgang til parken er kun mulig i bil - der er gratis p-pladser ved Flintehuset.

Program 

Hold 1, kl. 11.00-12.30
Kl. 11.00: Velkomst ved Realdanias vært. 

  • Vi deler os i to hold som går til henholdsvis oplæg om Flintehuset, Safariparken og dyrene, og i Orangeriet, hvor vi kigger på kranier og skind fra spændende dyr. 
  • Holdene bytter. 
  • Dagen afrundes med lidt let forplejning. 

Kl. 12.30: Tak for i dag! 

Hold 2, kl. 13.30-15.00
Kl. 13.30: Velkomst ved Realdanias vært. 

  • Vi deler os i to hold. som går til henholdsvis oplæg om Flintehuset, Safariparken og dyrene, og i Orangeriet, hvor vi kigger på kranier og skind fra spændende dyr. 
  • Holdene bytter. 
  • Dagen afrundes med lidt let forplejning. 

Kl. 15.00: Tak for i dag! 

Mere om projektet: Flintehuset i Knuthenborg

Vi har støttet renoveringen af Flintehuset, hvor hver eneste lille flintesten blev taget forsigtig ud, nummereret og sat op på præcis samme sted som et stort puslespil.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 14. maj 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 15. maj.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind