x

International arkitektur i Ebeltoft

Mød direktøren bag Ebeltofts kulturelle midtpunkt Maltfabrikken, når vi går på rundvisning den 31. maj. Den renoverede fabrik blev nomineret til den prestigefyldte Mies van der Rohe Award i 2022 og er nu vært for en udstilling om vinderne og alle nominerede. Vi udlodder i alt 60 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
31. maj 2023

Tidspunkt
31. maj 2023 kl. 16.30 - 18.30
31. maj 2023 kl. 19.00 - 21.00

Adresse
Maltfabrikken
Maltvej 12
8400 Ebeltoft

Lukket for tilmelding

International arkitektur i Ebeltoft

Realdanias medlemsarrangement: Maltfabrikken - prisbelønnet arkitektur i Ebeltoft

Vi har støttet Maltfabrikken, der er et levende stykke kulturarv med bibliotek, spisesteder, mikrobryggeri og meget mere. Oplev udstillingen European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Awards 2022 i Maltfabrikken, der selv var en af de nominerede.

Adresse 

Maltfabrikken, Maltvej 12, 8400 Ebeltoft

Tid 

Onsdag, den 31. maj 2023 , kl. 16.30-18.30 og kl. 19.00-21.00

Særlig info 

Du finder information om parkering ved Maltfabrikken på maltfabrikken.dk/praktisk-info/

Program 

Hold 1, kl. 16.30-18.30
Kl. 16.30: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Direktør for Maltfabrikken, Kristian Krog, fortæller om stedet.
  • Vi går på rundvisning.
  • Turen afrundes med sandwich og drikkevarer.

Kl. 18.30: Tak for i dag. I er velkomne til at udforske Maltfabrikken på egen hånd og besøge særudstillingen European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Awards 2022.

Hold 2, kl. 19.00-21.00
Kl. 19.00: Velkomst ved Realdanias vært. 

  • Direktør for Maltfabrikken, Kristian Krog, fortæller om stedet.
  • Vi går på rundvisning.
  • Turen afrundes med kaffe, the og kage.

Kl. 21.00: Tak for i aften. I er velkomne til at udforske Maltfabrikken på egen hånd og besøge særudstillingen European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Awards 2022.

Mere om projektet:Maltfabrikken

Maltfabrikken i Ebeltoft fra 1861 er blevet forvandlet fra industrimiljø til byens nye mødested. De gamle industribygninger er genopstået som et kraftcenter for kreativt erhverv, service og kultur.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 7. maj 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 8. maj.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind