x

Holmegaard Værk: Glaskunst efter lukketid

Vær med den 23. marts, når vi prøver kræfter med glasdekoration i værkstedet på Holmegaard Værk efter lukketid - et kulturelt kraftcenter for kunsthåndværk og design. Dekorér i glasatelieret og følg med på rundvisning i værkets historie fra industriel dynamo til moderne og interaktivt oplevelsescenter. Vi udlodder i alt 60 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
23. marts 2023

Tidspunkt
23. marts 2023 kl. 15.00 - 18.00
23. marts 2023 kl. 18.30 - 21.30

Adresse
Holmegaard Værk
Glasværksvej 55
Fensmark
4684 Holmegaard

Lukket for tilmelding

Holmegaard Værk: Glaskunst efter lukketid

Realdanias medlemsarrangement: Glaskunst efter lukketid

Vi går i glasatelieret uden for Holmegaard Værks åbningstid, og får hele fortællingen om stedets historie fra industriel dynamo i lokalområdet til centrum for kunsthåndværk og design i dag.

Adresse 

Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, Fensmark, 4684 Holmegaard

Tid 

Torsdag den 23. marts 2023, kl. 15.00-18.00 og kl. 18.30-21.30

Særlig info 

Tag tøj på efter vejret, som passer til rundvisning både udendørs og indenfor, og som tåler en plet eller ridser, når I går i glasværkstedet.

Deltagerne på aftenarrangementet er velkomne til at besøge Holmegaard inden deres arrangement starter kl. 18.30, da museet lukker kl. 17.00.

NB: Vær opmærksom på, at der er betalingsparkering for egen regning lige uden for indgangen samt rundt på værkets øvrige p-pladser.

Parkering registres i fx Easypark-app. Det er også muligt at betale for parkeringen i receptionen, hvor telefonnummer og nummerplade på bil skal oplyses.

Program 

Hold 1, kl. 15.00-18.00:
Kl. 15.00: Velkomst ved Realdanias vært i Glassalen.

  • Vi deler os i to hold, som går i glasatelieret eller på rundvisning i værket med en guide fra stedet.
  • Holdene bytter aktivitet.
  • Mens vores glasværker brændes, nyder vi et stykke kage og en kold eller varm drik

Kl. 18.00: Tak for i dag!

Hold 2, kl. 18.30-21.30:
Kl. 18.30: Velkomst ved Realdanias vært i Glassalen.

  • Vi deler os i to hold, som går i glasatelieret eller på rundvisning i værket med en guide fra stedet.
  • Holdene bytter aktivitet.
  • Mens vores glasværker brændes, nyder vi et stykke kage og en kold eller varm drik.

Kl. 21.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: Holmegaard Værk

Med støtte fra Realdania er Holmegaard Værk i dag et moderne museum og formidlingssted for glaskunst og design.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 12. februar 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 13. februar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind