x

På opdagelse i Vadehavscentret

Tag ungerne med, når vi udforsker den vilde vesterhavsnatur på Vadehavscentret den 19. marts. Vi har støttet centret, der byder på fortællinger om trækfugle, Vadehavet og tidevandet. Her er leg og læring for alle aldre – både indendørs i det arkitektoniske mesterværk tegnet af Dorte Mandrup, og udendørs på legepladsen og i landskabet. Vi udlodder i alt 30 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
19. marts 2023

Tidspunkt
19. marts 2023 kl. 10.00 - 12.00
19. marts 2023 kl. 13.00 - 15.00

Adresse
Vadehavscentret
Okholmvej 5
Vester Vedsted
6760 Ribe

Lukket for tilmelding

På opdagelse i Vadehavscentret

Realdanias medlemsarrangement: På opdagelse i Vadehavscentret

Vi udforsker den danske vadehavsnatur gennem udstillinger og leg på Vadehavscentret.

Adresse 

Vadehavscentret, Okholmvej 5, Vester Vedsted, 6760 Ribe

Tid 

Søndag den 19. marts 2023, kl. 10.00-12.00 & kl. 13.00-15.00

Særlig info 

Arrangementet foregår hovedsageligt indendørs med en udstikker ud i det udendørs legeområde. Tag gerne tøj på efter årstiden.

Gratis parkering ved Vadehavscenteret. 

Program 

Hold 1, kl. 10.00-12.00

10.00 Velkommen ved Realdanias vært.

  • Vi deler os i to grupper og går i henholdsvis udstillingerne og i det udendørs legeområde.
  • Vi bytter.
  • Vi byder på en lille forfriskning i Vadehavscentrets Café.

12.00 Tak for i dag!

Hold 2, kl. 13.00-15.00

13.00 Velkommen ved Realdanias vært

  • Vi deler os i to grupper og går i henholdsvis udstillingerne og i det udendørs legeområde.
  • Vi bytter.
  • Vi byder på en lille forfriskning i Vadehavscentrets Café.

15.00: Tak for i dag.

Mere om projektet: Vadehavscenteret

Vadehavscentret byder på læring om den vigtige natur i området for både store og små gennem sanselige udstillinger og aktiviteter. Det er også det første moderne byggeri, der er opført med strå på både facade og tag.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest mandag den 6. marts 2023, og vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 7. marts.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind