x

Cool pingviner i Kattegatcentret

Pingvinerne i Kattegatcentret tilhører verdens hurtigste art, og med støtte fra os har de finurlige havdyr fået et nyt og bæredygtigt anlæg at boltre sig i. Vær med, når vi nørder i havlaboratoriet, besøger pingvinerne og går på rundvisning blandt hajer og fisk lørdag den 22. april. Vi udlodder i alt 50 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Aktiviteter og rundvisning

Dato 22. april 2023

Tidspunkt
22. april 2023 kl. 09.30 - 12.00
22. april 2023 kl. 12.45 - 15.20

Adresse
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenå


Lukket for tilmelding

Cool pingviner i Kattegatcentret

Realdanias medlemsarrangement: Pingviner i Kattegatcentret

Se de lynhurtige pingviner give den gas i deres nye anlæg, når vi besøger Kattegatcentret til en sjov og lærerig dag i det rige dyreliv under vand.  

Vi skal nørde i skolelaboratoriet, se det nye pingvinanlæg i to etager, der bl.a. huser æselpingviner - verdens hurtigste, der kan opnå en hastighed på 36 km/t, når de suser gennem vandet. Vi kommer også tættere på centrets andre dyr, når vi vises rundt af dygtige formidlere, der vil gøre os endnu klogere på dyrene – bl.a. hajer! 

Adresse 

Kattegatcentret, Færgevej 4, 8500 Grenå

Tid 

Lørdag den 22. april 2023, kl. 09.30-12.00 og 12:45-15.20

Særlig info 

Parkering ved Kattegatcentret er gratis i forbindelse med arrangementet. Der udleveres p-billetter i skranken.  

Formiddagshold: efter programmet slutter, er I velkomne til at udforske centret på egen hånd frem til lukketid kl. 16.

Eftermiddagshold: I er velkomne til at udforske centret på egen hold fra åbningstid kl. 10. Bare husk at sige, at skal til Realdania-arrangement senere.

Program 

Hold 1: Kl. 09.30-12.00

09.30: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Vi nørder i det spritnye skolelaboratorium.
  • Vi undersøger de hurtige pingviner over og under vand.
  • Vi går på VIP-rundvisning i centret og ser på hajer.
  • Vi byder på en lille forfriskning.

12.00: Tak for i dag!

Hold 2: Kl. 12.45-15.20

12.45: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Vi nørder i det spritnye skolelaboratorium.
  • Vi undersøger de hurtige pingviner over og under vand.
  • Vi går på VIP-rundvisning i centret og ser på hajer.
  • Vi byder på en lille forfriskning.

15.20: Tak for i dag!

Mere om projektet: Kattegatcentret

Med støtte fra Realdania har Kattegatcentret fået et nyt, klimavenligt pingvinanlæg, hvor de kølige fartbøller kan sprede sig på hele to etager.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 12. marts 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 13. marts.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind