x

Vandretur i Liselund Slotspark og Camønoen

Kom med os på en vandretur ved lystslottet Liselund på Møn, hvor vi skal høre historien om slotsparkens drømmeagtige have, Djævlekløften, det kinesiske tehus og alle kærlighedsmonumenterne. Vi går også et stykke af Camønoen, som løber gennem parken til Møns Klint. Deltag i lodtrækningen om 50 x 2 billetter senest 10. september.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
23. september 2023 kl. 10.00 - 13.00
23. september 2023 kl. 14.00 - 17.00

Adresse
Liselund
Langebjergvej 4
Møn
4791 Borre

Lukket for tilmelding

Vandretur i Liselund Slotspark og Camønoen

Realdanias medlemsarrangement: Camønoen og Liselund Slotspark

Nordeuropas bedst bevarede romantiske park og måske eneste stråtækte slot ligger på Møn med verdens venligste vandrerute i baghaven. Vær med, når vi går på vandretur i slotsparken og tilbagelægger en bid af vandrestien Camønoen ud til Møns Klint.

Adresse 

Liselund, Langebjergvej 4, Møn, 4791 Borre 

Tid 

Lørdag 23. september 2023, kl. 10.00 - 13.00 og kl. 14.00 - 17.00.

Særlig info 

Vi mødes foran Liselund Slot.

Vandreturen er 2,7 km lang i et bakket landskab en sensommerdag i september. Husk påklædning, der passer til vejr og vind - og medbring eventuelt din egen drikkedunk. 

Program 

Hold 1: Kl. 10.00-13.00

Kl. 10.00: Velkomst ved Realdanias vært foran slottet.

  • Bo Feldtfoss, forvalter på Liselund Slot, fortæller om slottet og parkens historie og indretning.
  • Vandretur igennem det kuperede terræn i Liselund Slotspark til Møns Klint og tilbage igen. Turen er 2,7 km i et bakket landskab. Vi krydser Camønoen undervejs, mens tidligere driftsleder på Camønoen, Jeanette Lopez-Zepeda fortæller om Camønoen og Møns Klint.
  • Vi runder formiddagen af med en forfriskning og en hapser i slotsparken.

Kl. 13.00: Tak for i dag

Hold 2: Kl. 14.00-17.00

Kl. 14.00: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Bo Feldtfoss, forvalter på Liselund Slot, fortæller om slottet og parkens historie og indretning.
  • Vandretur igennem det kuperede terræn i Liselund Slotspark til Møns Klint og tilbage igen. Turen er 2,7 km i et bakket landskab. Vi krydser Camønoen undervejs, mens tidligere driftsleder på Camønoen, Jeanette Lopez-Zepeda fortæller om Camønoen og Møns Klint.
  • Vi runder eftermiddagen af med en forfriskning og en hapser i slotsparken.

Kl. 17.00: Tak for i dag

Mere om projekterne: Camønoen og Liselund Slot

Liselund Slot ligger midt i Nordeuropas bedst bevarede romantiske park, med kunstige søer, et kinesisk lysthus og verdens venligste vandrerute Camønoen i baghaven. Vi har støttet Camønoen for at skabe positiv udvikling i området og statens overtagelse af Liselund Slot for at sikre, at slottet og parken bevares til glæde for lokale og turister.

Mere om Camønoen

Mere om Liselund Slot

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 10. september 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 11. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest 24 timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind