x

Sansetur i DAC med julestjernestøv

Mærk arkitekturen og kom i julestemning, når vi besøger Dansk Arkitektur Center i BLOX. Vi skal rundt i den særprægede bygning ved Københavns Havn på udkig efter lyde, lugte, lys, farver og alverdens sanseudfordrende materialer. Bagefter skal vi med inspiration fra arkitekturens verden kreere pop-up-julekort og folde julestjerner. Deltag senest den 12. november i lodtrækningen om 30 x 4 billetter.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
2. december 2023 kl. 10.00 - 12.30
2. december 2023 kl. 13.30 - 15.30

Adresse
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Lukket for tilmelding

Sansetur i DAC med julestjernestøv

Realdanias medlemsarrangement: Sansetur, julestjernestøv og jule-pop-up 

Mærk arkitekturen og julen, når vi skyder december i gang i Dansk Arkitektur Center i hjertet af BLOX ved Københavns Havn – en bygning, der både kan mærkes, lyttes og sanses. Det skal vi prøve, når vi skal rundt i bygningen på udkig efter lyde, lugte, lys, farver og alverdens materialer. Efter turen rundt i DAC skal vi være kreative og hygge os, mens vi med inspiration fra arkitekturens verden laver julekort med pop-up-effekter og folder julestjerner af smukke farvestrålende udstillingsplakater.

Adresse 

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Tid 

Lørdag den 2. december 2023, kl. 10.00-12.30 og 13.30-15.30

Program

Hold 1: Kl. 10.00-12.30

Kl. 10.00: Tjek-ind starter i Dansk Arkitektur Centers velkomstområde.

Kl. 10.15: Realdanias vært byder velkommen.

  • Vi deler os i hold, der går på sansetur i bygningen. 
  • Workshop med indbygget julehygge i Salen.
  • Vi runder formiddagen af med sandwich og saftevand.

Kl. 12.30: Tak for i dag!

Hold 2: Kl. 13.30-15.30
Kl. 13.30: Realdanias vært byder velkommen.

  • Vi deler os i hold, der går på sansetur i bygningen. 
  • Workshop med indbygget julehygge i Salen.
  • Vi runder formiddagen af med kaffe, te, saftevand og kage.

Kl. 15.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: Dansk Arkitektur Center i BLOX

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve og forstå, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. Vi yder støtte til basisdriften af DAC.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. 

Bemærk, at pladserne skal benyttes af medlemmer med ledsagere, og ikke kan overdrages til andre. 

Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 12. november 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 13. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind