x

Grønlandske fortællinger på Louisiana

Vi får besøg af fotograf Henrik Saxgren og arkitekt Kasper Pilemand, når dørene onsdag den 1. februar åbnes til grønlandsk temadag i Louisianas smukke rammer. Glæd dig til at høre om byggeriet af Ilulissat Isfjordscenter, Saxgrens fotografiske oplevelser og andre fortællinger fra nord for polarcirklen. Vi udlodder i alt 250 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
1. februar 2023

Tidspunkt
1. februar 2023 kl. 14.30 - 16.15
1. februar 2023 kl. 17.15 - 19.00

Adresse
Louisiana
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

Lukket for tilmelding

Grønlandske fortællinger på Louisiana

Realdanias medlemsarrangement: Ilulissat Isfjordscenter og Saxgrens fotobøger

Vær med, når vi mødes til temaoplæg om Ilulissat Isfjordscenter og andre grønlandske fortællinger i billeder. Vi skal blandt andet høre tegnestuen Dorte Mandrup fortælle om byggeriet af Isfjordscentret, hvorefter Henrik Saxgreen tager os med på en fotografisk rejse gennem det særlige landskab og bygninger. Vi mødes på Louisiana, hvor Realdania blandt andet har støttet en ny tilbygning og en række udstillinger om arkitektur.

Adresse 

Louisiana, Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

Tid 

Onsdag den 1. februar 2023 kl. 14.30-16.15 og kl. 17.15-19.00.

Særlig info 

Hvis der ikke er flere p-pladser på Louisianas p-plads, er det muligt at parkere på den store p-plads lige nord for Gammel Humlebæk Kro, Humlebæk Strandvej 2A – der er 400 meter til fods til Louisiana derfra. Man kan også parkere på Gl. Strandvej eller Krogerupvej.

Program 

Hold 1, kl. 14.30-16.15:

14.30: Realdanias vært byder velkommen

  • Arkitekt MAA og partner i tegnestuen Dorte Mandrup, Kasper Pilemand, fortæller om tankerne bag Ilulissat Isfjordscenter.
  • Fotograf Henrik Saxgren fortæller med udgangspunkt i sine grønlandske fotobøger om oplevelserne i Grønland.

16.15: Tak for i dag!

Hold 2, kl. 17.15-19.00:

17.15: Realdanias vært byder velkommen

  • Arkitekt MAA og partner i tegnestuen Dorte Mandrup, Kasper Pilemand, fortæller om tankerne bag Ilulissat Isfjordscenter.
  • Fotograf Henrik Saxgren fortæller med udgangspunkt i sine grønlandske fotobøger om oplevelserne i Grønland.

19.00: Tak for i dag!

Mere om projektet: Ilulissat Isfjordcenter

Et nyt besøgscenter ved isfjorden i Ilulissat formidler udviklingen i området og Ilulissat som destination. Centret formidler den spektakulære UNESCO-beskyttede natur, stedets historie og kultur, samt klimaforandringernes betydning. Realdania har støttet projektet med 108 mio. kr.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 15. januar 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 16. januar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind