x

Dialogmøde: Veje til biobaseret byggeri

Hvad der skal til, for at flere biogene materialer som halm, træ og tang finder vej ind i danske hjem og bygninger? Det undersøger vi i indsatsen ’Veje til biobaseret byggeri’. Og du kan være med!

Arrangement

Tidspunkt
30. september 2024 kl. 13.00 - 16.00

Adresse
Valencia/Dreyers Fond
Vesterbrogade 32
1620 København V

Arrangør
Realdania

Adgang for alle

Dialogmøde: Veje til biobaseret byggeri

Nogle af de materialer, der er blevet bygget med i Danmark i mange hundrede år, kan måske igen komme i brug i større skala i byggeriet.

Kreditering: Steffen Stamp

Hvis vi i Danmark skal reducere byggebranchens CO2-udledning, må og skal vi gå nye veje. Klimaaftrykket fra velkendte materialer som beton og stål skal reduceres. Vi skal renovere vores eksisterende bygninger og genbruge flere byggematerialer. Og så er vi nødt til at udvikle og understøtte brugen af nye og mere bæredygtige byggematerialer.

Det vil vi i Realdania gerne hjælpe med at sætte skub i. Derfor inviterer vi til dialogmøde om indsatsen Veje til biobaseret byggeri. Mødet er en unik mulighed for at deltage i samtaler, der forbinder landbrug, skovbrug, produktion og byggebranchen. Mød og tal med eksperter og brancheaktører fra indsatsens projektgruppe, som kommer fra Artelia, BUILD (Aalborg Universitet), CINARK, Københavns Universitet, JAJA Architects, Smith Innovation og Aarhus Universitet. 

Du kan være med enten fysisk i København eller online (her kan du stille spørgsmål og være med i dialogen via chatten). Husk at tilmelde dig.

 Vi opdaterer dagens program til august, men sæt kryds i kalenderen allerede nu. 

Læs mere om Veje til biobaseret byggeri