x

Morgenmøde: Rammerne for fremtidens hverdags- og arbejdsliv

Er 8-8-8-modellen i vores hverdagsliv med 8 timers arbejde, 8 timers fritid og 8 timers hvile under opbrud, her i tiden efter corona-pandemien? Hvad betyder det for, hvordan vi designer de fysiske rammer for en ny hverdag? Og er det en udvikling for de få eller en samfundsomstilling, der kommer til at ændre det byggede miljø over de næste 30 år?

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
18. april 2024 kl. 08.15 - 09.30

Adresse
BLOXHUB
Eventspace ARENA
Bryghuspladsen 8
3. sal
1473 København

Arrangør
Realdania

Adgang for alle

Morgenmøde: Rammerne for fremtidens hverdags- og arbejdsliv

Kom til morgenmøde, hvor vi sætter fokus på tendenser og forandringer i det byggede miljø i krydsfeltet mellem arbejds- og fritidsliv.

Kreditering: Klaus Vedfelt/Getty Imagen

Kom til morgenmøde, hvor vi sætter fokus på tendenser og forandringer i det byggede miljø i krydsfeltet mellem arbejds- og fritidsliv. Hør fra forskere og eksperter, der deler ud af cases og nyeste viden. Om det hybride arbejdslivs invasion af hjemmet og det liv, vi lever der. Om behovet for nye typer af fællesskaber som rum for arbejde og hverdag. Og om, hvordan vi i det hele taget designer og skaber fysiske rammer for et fremtidigt individualiseret arbejds- og hverdagsliv, som vi måske endnu kun kan se konturerne af.

Hør om den nyeste forskning, praktiske cases og udviklingen over de næste år fra:

Mette Mechlenborg, Seniorforsker, BUILD ved Aalborg Universitet: Om hvordan vores arbejds- og fritidsliv er under forandring, og hvad det betyder for hjemmets fysiske rammer.

Christine Ipsen,Professor i Technology Implementation, DTU: Om fremtidens arbejdsliv og arbejdsplads i en digitaliseret og individualiseret hverdag.

Susanne Eiler, Stifter, Stationen.co: Om at gøre en tom bygning til en dynamisk ramme om moderne arbejdsliv og fællesskaber i provinsen.

Signe Birkving Bertelsen, Partner og Co-CEO, BRIQ: Om hvor udviklingen peger hen i design af rum, der bringer folk sammen omkring hverdagsliv, arbejde og fællesskaber - fra spatial design til byliv.

Toke Falk Sabroe, moderator

Deltag fysisk i BLOXHUB i København eller online. Husk at tilmelde dig.

Baggrund

Realdania har afsat 50 mio. kr. til i samarbejde med forskere og innovationseksperter at undersøge pandemiens påvirkning af vores adfærd og livskvalitet inden for det byggede miljø – og at omsætte den viden til nye løsninger. Alt sammen med det mål at bruge de gode løsninger fra corona til at skabe et mere modstandsdygtigt bygget miljø med bedre livskvalitet for alle. Indsatsen kalder vi RESPOND – Rammerne for den nye hverdag. Morgenmødet samler op på nogen af den viden og erfaring, der er opnået gennem RESPOND.