x

FOR BØRNEFAMILIER: Leg og læring om naturens vilde kræfter

Slip børnene løs, sæt alle sanser i spil og bliv klogere på Vestkystens vilde naturkræfter, når vi besøger oplevelsesarenaen Naturkraft for at udforske naturelementerne gennem små forsøg og opgaver. Deltag senest den 5. maj i lodtrækningen om 25 x 4 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
18. maj 2024

Tidspunkt
kl. 09.30 — kl. 11.30

Adresse
Naturkraft
Naturparken 10
6950 Ringkøbing

Lukket for tilmelding

FOR BØRNEFAMILIER: Leg og læring om naturens vilde kræfter

Realdanias medlemsarrangement: Naturkraft

Kom med os på en aktiv familiedag i oplevelsesarenaen Naturkraft, hvor naturen, bæredygtighed og klimaet foldes ud i vindmaskinen, på svævebanen, i vandet, på ekspedition og mange flere oplevelser for store og små naturnørder.

Adresse 

Naturkraft, Naturparken 10, 6950 Ringkøbing

Tid 

Lørdag den 18. maj 2024, kl. 9.30-11.30

Særlig info 

Husk påklædning, der passer til vejret, så I er klar til at gå på ekspedition i naturen.

Naturkraft har åbent kl. 11-16. Før og efter det officielle program er man velkommen til at gå på opdagelse i parken på egen hånd.

Der er gratis parkering ved Naturkraft. Hvis I kommer i el-bil, er der mulighed for at oplade bilen under besøget.

Program 

Kl. 9.30: Realdanias vært og Naturkrafts direktør, Mette Bjerrum Jensen, byder velkommen.

  • På opdagelse i Naturkraft på egen hånd: Naturparken er fuld af sjove og lærerige aktiviteter. Gå på ekspedition i eget tempo og udforsk naturelementer som vand, vind og temperatur gennem små forsøg og opgaver.
  • Show om vindens kræfter: Hvordan kan kulde og varme påvirke vinden og skabe alt fra en lille brise til kraftfulde orkaner? Vi samles ved Basen til et fælles show, som gør os klogere på vinden, og hvordan vi mennesker har lært at udnytte vinden til energi. Imens nyder vi en let forplejning.

Kl. 11.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: Naturkraft

Naturkraft er en ny oplevelsesarena uden for Ringkøbing. Her kan de besøgende opleve, hvordan naturens kræfter sættes i spil gennem leg og læring. Vi støtter projektet, som del af vores mål om at styrke attraktioner langs den danske Vestkyst.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. 

Bemærk, at pladserne skal benyttes af medlemmer med ledsagere, og ikke kan overdrages til andre. 

Deltag i lodtrækningen senest søndag den 5. maj 2024. Vinderne får direkte besked på mail mandag den 6. maj.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest 24 timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind