x

Byd indenfor-puljen åbner for ansøgninger

Nyhed 25. maj 2020


Endnu en delindsats i Realdanias samlede bidrag til at afbøde virkninger af coronakrisen er nu sat i gang. Kulturinstitutioner og attraktioner, der tidligere har modtaget støtte fra foreningen, kan søge støtte til arrangementer.

Byd indenfor-puljen støtter kulturinstitutioner, attraktioner og oplevelsesvirksomheder, som Realdania tidligere har støttet. Med midler fra den nye pulje får ansøgere påvirket af coronakrisen mulighed for at byde gæster indenfor til et event. Et Byd indenfor-arrangement kan give synlighed og omsætning i en vanskelig tid. 

Puljen er målrettet projekter, som tidligere har modtaget støtte fra Realdania til nybyggeri, ombygnings- eller restaureringsarbejde eller til en arkitektkonkurrence før et realiseret byggeri.

Den aktuelle ansøgningsfrist er den 12. juni., mens der i august bliver en anden ansøgningsrunde. Der er samlet afsat 10 mio. kr. til Byd indenfor-arrangementer.

Realdania lægger vægt på, at arrangementerne kommer så mange gæster som muligt til gode – og at de medvirker til at skabe synlighed og indtægter for den konkrete virksomhed eller institution. Der kan være tale om både store og små arrangementer, og de kan være af kortere eller længere varighed. Formatet behøver ikke at 100 procent på plads, når ansøgningen bliver formuleret.

Byd indenfor-puljen er en del af Realdanias samlede COVID-19-indsats på 175 mio. kr., der udover hjælp til projekter, som er udfordret af corona-krisen, også har fokus på at understøtte en bæredygtig udvikling i byggeriet i kølvandet på krisen.

Call - Byd indenfor