x

Byd indenfor-puljen åbner for nye ansøgninger

Nyhed 26. november 2020

Nu åbner tredje og sidste ansøgningsrunde i Realdanias pulje Byd indenfor, hvor kulturinstitutioner og attraktioner, der tidligere har modtaget støtte, kan søge til arrangementer i en hverdag præget af corona.

Nu kan kulturinstitutioner, attraktioner og oplevelsesvirksomheder, som Realdania tidligere har støttet, igen søge Byd indenfor-puljen. Midlerne kan søges til at byde gæster indenfor til arrangementer af forskellig karakter, som giver mening lokalt. Det kan både foregå fysisk og digitalt eller begge dele på en gang. Håbet er, at puljen kan give synlighed og omsætning i en vanskelig tid. 36 forskellige kulturinstitutioner har allerede fået støtte fra foreningen Realdanias Byd indenfor-pulje i 2020. Pengene er gået til fx særlige rundvisninger udenfor almindelig åbningstid, foredrag og digitale debatarrangementer.   

Puljen er målrettet projekter, som tidligere har modtaget støtte fra Realdania til nybyggeri, ombygnings- eller restaureringsarbejde – eller til en arkitektkonkurrence før et realiseret byggeri.

Ansøgningsfristen er onsdag den 3. februar 2021. Dette er tredje og sidste ansøgningsrunde i puljen. Der er afsat i alt 10 mio. kr. til Byd indenfor-arrangementer.

Realdania lægger vægt på, at arrangementerne kommer så mange gæster som muligt til gode, og de skal være afholdt inden den 1. juli 2021. Formatet behøver ikke at være 100 procent på plads, når ansøgningen bliver formuleret.

Byd indenfor-puljen er en del af Realdanias samlede COVID-19-indsats på 175 mio. kr. Indsatsen skal hjælpe projekter, der er udfordret af corona-krisen. Derudover er der i den samlede indsats også fokus på at understøtte en bæredygtig udvikling i byggeriet.

Læs mere og ansøg her