x

Verdens Bedste Morgen for fred i verden

Nyhed 22. august 2022

Fredag den 9. september afholdes Verdens Bedste Morgen - denne gang med temaet ”Verden står med fred”. I Realdania sætter vi derfor vækkeuret tidligt og står morgenfriske klar med croissanter, chokolade og en avis, der fortæller om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer.

Til Verdens Bedste Morgen går tusindvis af frivillige på gaden i hele landet for at uddele Verdens Bedste Nyheder til alle forbipasserende, der er på vej på arbejde eller i skole.

Morgenarrangementet har fundet sted hvert år siden 2010, og med til uddelingen er både nationale og lokale politikere, udviklingsorganisationer, erhvervsliv, ungdomsuddannelser og skoleklasser.

Mød os ved Jarmers Plads

For fjerde år i træk støtter Realdania eventet, og for at bakke yderligere op om de vigtige budskaber, som aviserne fra Verdens Bedste Nyheder rummer, opretter vi igen i år en uddelingspost i krydset mellem H.C. Andersens Boulevard og Jarmers Plads. Her kan du møde os fredag den 9. september i tidsrummet 7.00 - 9.00 med nyhedsaviser, chokolade, croissanter og lækker morgenmusik.

Se, hvor du kan finde et uddelingssted nær dig:

Verdens Bedste Morgen

Verdensmålene er på vores dagsorden

I Realdania ser vi verdensmålene som en del af løsningen på de problemer, som verden står over for. Med støtten til Verdens Bedste Morgen bakker vi op om en dagsorden, der indgår i både vores filantropiske strategi og daglige arbejde.
Sammen med en række andre fonde har vi bl.a. støttet arbejdet med at udvikle indikatorer for verdensmålene. Med projektet ’Vores Mål’ er Danmark kommet med et bud på, hvordan man kan måle på FN’s verdensmål inden for en landegrænse.

Vores Mål - en dansk baseline for FNs verdensmål

Om Verdens Bedste Nyheder

Avisen, som uddeles til Verdens Bedste Morgen, er produceret af Verdens Bedste Nyheder, et uafhængigt medie, der laver konstruktiv journalistik og kampagner om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer. De er stiftet af FN, de danske udviklingsorganisationer og det danske erhvervsliv.

Om Verdens Bedste Nyheder