Center for Sundhed og Træning, Skælskør

En omfattende om- og tilbygning betyder, at Gigtforeningens behandlingscenter i Skælskør nu står som en topmoderne foregangsinstitution inden for genoptræning og smertebehandling.

Center for Træning og Sundhed har gennemgået en omfattende ombygning og er blevet udvidet med en ny tilbygning, så centret i dag fremstår som et moderne brugervenligt behandlingscenter.

Centret byder på nyskabende tilbud inden for forebyggelse og behandling af muskel- og skeletsygdomme, og med om- og tilbygningen er de fysiske rammer skabt for en nutidig gigtbehandling i konstant udvikling.

Centret har til huse i en enkel og smuk hovedbygning, der er opført i modernistisk formsprog i 1930'erne. I 1970’erne blev der føjet en tilbygning til, og en af udfordringerne ved ombygningen har været at løse den svære kobling mellem de to selvstændige og meget forskellige bygningskroppe.

Bag om- og tilbygningen står Cubo Arkitekter, der har skabt en tilbygning, som rummer varmtvandsbassiner, træningsrum og et nyt receptionsområde for hele sundhedscentret.

Ombygningen har også betydet en gennemgribende omdisponering af den eksisterende behandlingsbygning, der har fået nye badefaciliteter med spa og sauna, bedre lysindfald og en større sammenhæng med parken, så den omkringliggende natur kan indgå som en del af behandlingen.

Projektfakta

Kontakt

  • Kort

  • Relaterede projekter

Kort

Slagelsevej 32

4230 Skælskør

Relaterede projekter Se alle projekter

Kulturcenter Fuglsang

MiniCO2 Husene

MiniCO2 Husene: Det foranderlige hus

ARoS - Your rainbow panorama

{{ title }}

{{ description }}