x

Naturareal midt i byen

Projektets formål var at aktivere et naturareal mellem boligafdelingen, skolen og svømmehallen i Bagsværd. En af hensigterne med projektet var at skabe større tryghed for beboere og brugere af områdets faciliteter. Idéen har været at skabe en ramme, som binder de tre funktioner; skole, svømmehal og boligområde sammen med et landskabeligt element. Der er derfor bygget et loop, hvor beboere og gæster på tværs af alder og baggrund kan mødes og gå en tur eller lege i området.

Loopet indeholder elementer, som aktiverer og giver lyst til ophold på loopets trapper, udsigtspunkt, rutsjebane, gangbro i trælund, gangbro over sø og bænke langs stier. Udviklingsprojektet ligger i forlængelse af vores indsats for en bæredygtig udvikling af forstæderne og skal fungere som fundament for en fremtidig indsats målrettet udsatte boligområder.

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere

Relaterede projekter Se alle projekter

Vis flere

{{ title }}

{{ description }}