x

Nyt ungdommeligt liv i udtjent industribygning 

Den gamle udtjente Vestas-lagerhal i Viborg er blevet renoveret og danner rammen for GAME Streetmekka. Huset skal tiltrække de børn og unge i Viborg og omegn, som har særligt brug for et sted, der er fleksibelt og har plads til alle. Målet er, at få flere børn og unge til at være aktive og dyrke sport og fællesskab.

Mal med Realdania

Vi har samlet 12 af vores projekter
i en malebog. Hvilket projekt vil du male?

Tryk på billedet, og download billedet af
GAME Streetmekka. Eller download hele malebogen her: 
Mal med Realdania

 

 

 

 

Med det nye GAME Streetmekka kan Viborg tilbyde de børn og unge som ikke finder vej ind i de etablerede idrætsforeninger, et sted, hvor de f.eks. kan dyrke street trial, parkour eller skate. Dertil kommer muligheden for at dyrke den kunstneriske side af gadekulturen, der handler om at skabe video, musik, graffiti og skulpturer.

Gademiljøet rykker indenfor

Holdet bag totalentreprisen har med forslaget sikret plads til blandt andet trial, bouldering, parkour, dans, street-basket og streetfodbold. Derudover er der også skabt plads til et skate-areal i den opvarmede del i tillæg til de overdækkede, uopvarmede skate-faciliteter.

Det er arkitektfirmaet Effekt og totalentreprenør Thomas Andersen A/S med Rambøll som ingeniør, som har stået for byggeriet.

Om GAME

Om GAME

GAME er en non-profit organisation, der arbejder for at udbrede gadeidræt blandt unge mellem 12-18 år.

De unge kommer især fra udsatte boligområder.

En vigtig del af GAME's koncept er uddannelse af de unge til instruktører og ambassadører for gadeidræt i deres lokale boligområde - og på den måde få andre unge med på vognen.