x

Stedet Tæller, anden udgave

Udgivelsesdato
01. marts 2021

Sideantal
131 sider

Forfatter(e)
BARK
Realdania

Anden udgave af publikationen 'Stedet Tæller - Perspektiver og erfaringer' zoomer ind på projekter som i perioden 2011-2021 har fået støtte i forbindelse med kampagnen 'Stedet Tæller', og den læring, der er kommet ud af indsatsen.

Udstrakte landskaber og kyst. Velbevarede kulturmiljøer, lokale erhvervstraditioner og fællesskab. Ro og plads. De danske yderområder og landdistrikter er vidunderlige og fyldt med både stedbundne potentialer og gode kræfter. Heldigvis. For danmarkskortet forandrer sig i disser årtier, og der er brug for lokal opbakning og udvikling af stedernes unikke kvaliteter, hvis områderne væk fra de større byer fortsat skal udgøre en ramme om det gode hverdagsliv. 

Realdanias kampagne Stedet Tæller har i perioden 2011-2021 støttet kommuner og ildsjæle i at udvikle yderområderne og landdistrikternes potentialer. Projekterne i kampagnen spænder vidt, og de viser på hver deres måde, hvordan det særlige ved et sted kan fungere som afsæt for bæredygtig udvikling, styrkede fællesskaber og gode hverdagsliv.

I denne andenudgave af publikationen fra 2021 får du reportager fra 26 projekter samt indblik i kampagnens erfaringer med stedbunden, lokal udvikling i områdernes væk fra de største byer. Det ser ud til, at hele kampagnens udgangspunkt holder: Stedet tæller!

Du kan læse mere om kampagnen her:

Stedet tæller