x

Sådan kan arkitektur underbygge natur - Henne Strand og Filsø Ellipsen

Kom med os på en arkitektguidet byvandring i to vestjyske byudviklingsprojekter, der på hver deres måde viser, at en velovervejet cocktail af arkitektur og natur kan løfte en egn. Den 28. august starter turen ved Filsø, genskabt som et rekreativt område til glæde og gavn for turister og beboere. Herefter besøger vi badebyen Henne Strand, hvor kunstige klitter og gode siddepladser inviterer til hygge i solen i stedet for hurtig passage til stranden. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
28. august 2021 kl. 12.30 - 15.00
28. august 2021 kl. 16.00 - 18.30

Adresse
Filsø Ellipsen
Kærgårdvej 14B
6854 Henne

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Sådan kan arkitektur underbygge natur - Henne Strand og Filsø Ellipsen

Realdanias medlemsarrangement: Filsø og Henne Strand – når arkitektur underbygger natur

Ved Jyllands vestkyst, nær Varde, ligger kystbyen Henne Strand gemt bag klitterne. Nye, foranderlige byrum som afsæt for forskellige typer oplevelser og funktioner. Sådan lød målet for projektidéen i Henne Strand.

Efter i en lang årrække at have været drænet og opdyrket er Filsø blevet genskabt som et naturområde til gavn for dyreliv og ikke mindst de mange besøgende i området. I et samarbejde med Aage V. Jensens Fonde er der blevet etableret ankomstfaciliteter, der står mål med områdets spektakulære naturkvaliteter.

Læs mere om Filsø Ellipsen

Læs mere om Henne Strand

Adresse 

Filsø Ellipsen, Kærgårdvej 14B, 6854 Henne. 

Tid 

Lørdag den 28. august 2021, kl. 12.30 - 15.00 og kl. 16.00 - 18.30.

Særlig info 

Hold øje med vejrudsigten, da hele arrangementet foregår udenfor. Medbring gerne paraplyer!

Program 

Hold 1 kl. 12.30-15.00

12.30: Vi mødes ved Filsø, hvor Realdanias vært projektleder Ingelise Andersson byder velkommen.

Introduktion og rundvisning ved arkitekt Rasmus Stougaard fra Schønherr, hvorefter naturvejleder Merete Vigen fortæller om naturen og historien om søen.

Vi kører i egne biler til Henne Strand, hvor arkitekt Rasmus Stougaard fortæller og viser rundt.

15.00: Tak for i dag!

Hold 2 kl. 16.00-18.30

16.00: Vi mødes ved Filsø, hvor Realdanias vært projektleder Ingelise Andersson byder velkommen.

Introduktion og rundvisning ved arkitekt Rasmus Stougaard fra Schønherr, hvorefter naturvejleder Merete Vigen fortæller om naturen og historien om søen.

Vi kører i egne biler til Henne Strand, hvor arkitekt Rasmus Stougaard fortæller og viser rundt.

18.30: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 22. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 23. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind