x

Online bogevent og debatsamtale: Kom med til Vestkysten

Forfatter Dorthe Nors og fotograf Henrik Saxgren er aktuelle med bogen ’En linje i verden’, der er en unik fortælling om Vestkysten. Du kan opleve de to kunstnere tirsdag den 8. juni kl. 15.15, hvor de fortæller om bogens tilblivelse og om deres møde med hav, land og mennesker. Efterfølgende deltager de sammen med borgmestrene fra Varde, Thisted og Lemvig i en debatsamtale om Vestkysten som turismedestination. Vi streamer det hele live fra Bovbjerg Fyr.

Arrangementet er afholdt

Dato
8. juni 2021

Tidspunkt
kl. 15.15 — kl. 17.00

Adresse
Online

Adgang for alle

Tilmeld Se alle arrangementer
Online bogevent og debatsamtale: Kom med til Vestkysten

Realdanias bog- og debatevent på Bovbjerg Fyr

Vestkysten har en enestående natur, hyggelige kystbyer og autentiske fiskerlejer. Aktiver der kan bruges til at skabe en fornyet udvikling for kysten fra Skagen i nord til Højer i syd. Men hvordan udvikler vi, samtidig med at vi sikrer, at vi ikke mister det autentiske. Det arbejder de 11 kommuner og 3 regioner langs Vestkysten sammen om at finde løsninger på i ’Partnerskab for Vestkystturisme’, og ved eventen på Bovbjerg Fyr diskuterer vi muligheder og udfordringer.

Men først kan du opleve en interviewsamtale med de to kunstnere, forfatter Dorthe Nors og fotograf Henrik Saxgren, der er bogaktuelle med ’En linje i verden’, der netop er en rejse langs Vestkysten fortalt i poesi og billeder. De to deltager også i den efterfølgende debatsamtale.

Vi har i Realdania støttet udgivelsen af ’En linje i verden’, ligesom vi i samarbejde med Dansk Kyst- og Naturturisme, de 11 kommuner og 3 regioner samt andre fonde gennemfører initiativet ’Vestkysten Viser Vejen’. Bovbjerg Fyr har desuden fået midler gennem vores kampagne ’Stedet Tæller’.

Læs mere om Vestkysten Viser Vejen: 

Vestkysten Viser Vejen

Læs mere om Bovbjerg Fyr:

Bovbjerg Fyr

Bogen En linje i verden er udgivet af GADs forlag:

En linje i verden

Tid 
Tirsdag den 8. juni 2021, kl. 15.15 - 17.00.  

Program
15.15-16.00:  ‘En linje i Verden’

Interviewsamtale med forfatter Dorthe Nors og fotograf Henrik Saxgren.

Interviewer: Tore Leifer, journalist, DR P1.

16.00-16.15: Pause – se video om Realdania og de mange projekter vi arbejder med

16.15-17.00: Vestkystens udvikling. Muligheder og udfordringer

Debatsamtale med borgmester Erik Buhl (V), Varde, borgmester Ulla Vestergaard (S), Thisted, borgmester Erik Flyvholm (V), Lemvig, Dorthe Nors og Henrik Saxgren.

Moderator: Steen Breiner, journalist.

Sådan deltager du

Bog- og debateventen er gratis og for alle. Tilmelding er kun nødvendig, for at vi kan sende dig link til eventen og en påmindelse på SMS.

Tilmeld dig her

Før eventen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, der bliver streamet fra. Linket er for alle og må gerne deles, også meget gerne på sociale medier.

Har du ikke tid til at kigge med, kan du efterfølgende finde eventen på realdania.dk

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele: 

Bliv medlem af Realdania

Meld dig ind:

Meld dig ind i Realdania