x

Dragsholm Slot Madhus er skabt ud fra en idé om at skabe et kulinarisk centrum i en kulturhistorisk bygning, der kunne bidrage til udviklingen af områdets lokale fødevareproduktion og iværksættermiljø. Denne idé er blevet realiseret i samarbejde med LAG Midt-NordvestSjælland og den filantropiske forening Realdania.

Til glæde for producenter, borgere og besøgende

Herskabsstalden har i det seneste år gennemgået en omfattende restaureringsproces, som har understøttet dens potentiale. Bygningen indeholder nu en reception for gæster til slottet, en kombineret café og vinbar, en gårdbutik og et innovativt Food Lab. Udover et mere uformelt spise- og drikkemiljø for hotellets gæster og besøgende, vil huset gennem det skabte Food Lab hjælpe lokale virksomheder med udvikling af forædlede fødevarer, som borgere og besøgende i Odsherred vil få lejlighed til at opleve. På den måde får både producenter, borgere og besøgende glæde af den kulturhistoriske bygning på slotsgrunden i Odsherred.

Understøtter udviklingen i området

Restaureringen af Herskabsstalden har givet bygningen en ny funktion, hvor den som Dragsholm Slot Madhus er med til at understøtte udviklingen i området og skabe lokale arbejdspladser. Med projektet er der blevet skabt et mødested, hvor besøgende og lokale kan få sig en madoplevelse, drikke et glas vin eller gå på opdagelse i gårdbutikken. Derudover er der skabt grobund for lokalt iværksætteri, hvor slottets dygtige kokke gerne deler ud af deres knowhow til iværksætterne.