x

Tryghed og ro

Livsrum i Herlev er det sidste af syv nye kræftrådgivninger som vi åbner sammen med Kræftens Bekæmpelse, ofte i nærheden af de danske kræftsygehuse. De nye kræftrådgivninger opføres efter et koncept omkring åben rådgivning. Vi har fundet grunden og inddraget brugerne til dialog om, hvordan kræftrådgivningen skal indrettes.

Huset bliver lyst og imødekommende - med et fællesrum som hjerte og med grønne uderum og faciliteter. Hensigten er, at kræftpatienter og pårørende skal kunne træde direkte fra hospitalet og ringvejens trafik ind i et rum, der skaber tryghed og ro.

Arkitekterne har skabt et unikt udtryk, som skaber rolige og hjemlige rammer for kræftpatienter og pårørende. Det ses tydeligt at de projektforslag, som er kommet denne gang, har en stærk planløsning, som understøtter behovene for husets mange brugere, personale og frivillige. Det kan være med til at øge livskvaliteten for alle - specielt for kræftpatienterne, som befinder sig i en sårbar situation i livet. 

Kampagnen Livsrum

Livsrum i Herlev er blot et af flere rådgivningscentre for kræftramte, som vi har opført i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. I alt der blevet opført syv rådgivningscentre over hele landet. Du kan læse mere om centrene her

Kampagnen Livsrum - rådgivningscentre for kræftramte

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]} {[{ item.title }]}

Syv rådgivningscentre

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Nyheder Se alle nyheder

{[{ item.date }]}

{[{ item.title }]}

{[{ item.body }]}

Vis flere

Relaterede projekter

  • Projekt

    {[{ item.title }]}

    {[{ item.body }]}

Projekt

{[{ current.title }]}

{[{ current.body }]}

{[{ currentIndex }]} / {[{ items.length }]}