x

Fra grus til grøn park

Mimersparken ligger på det gamle DSB-areal mellem Bispebjerg Station og Mjølnerparken. Førhen lå det som et trøstesløst og ubrugt ingenmandsland midt i kvarteret, glemt og uudnyttet. Mimersparken blev sidste del af partnerskabsprojektet mellem Københavns Kommune og os om udvikling af Mimersgadekvarteret, der i stedet har skabt en park, som byder på frodig natur samt arealer til forskellig leg og aktivitet. 

Mimersparken byder på noget for enhver smag. Parken supplerer også på bedste vis Superkilen på den anden side af Mjølnerparken. I Mimersparken er der mulighed for fordybelse i parkens skovbeplantning eller frugtlund, der er grillborde og grillpladser samt en kæmpe legeplads. I parken er der også rig mulighed for sportsaktivitet. Der er en stor fodboldbane, multibane til f.eks. rullehockey eller basket, klatrevæg og parkourbane, bordtennisborde, fitnessredskaber og streetbasket.

Sunde rammer

Åbningen af Mimersparken markerede også afslutningen af partnerskabsprojektet mellem os og Københavns Kommune. Projektet består, udover Mimersparken, af Superkilen der åbnede i juni 2012 og Nørrebrohallen, der stod færdigrenoveret i slutningen af 2011, og dermed står Mimersparken som tredje og sidste element. Målet har været at skabe bedre rammer for livet i bydelen.