x

En nænsom opdatering

Det nye hotel vil blive opført med meget stor respekt for det gamle. Alligevel vil det være anderledes. Det er stadig det lange gamle træhus med de store vinduer. Der er tilmed kommet flere vinduer og med en endnu mere åben udsigt til havet på den ene side og klitterne på den anden. Indvendigt er der tilstræbt at genskabe den unikke stemning. Derudover er der tilføjet nogle nye løsninger, fx akustiklofter af trælister i stuerne.

Meget mere end et hotel

Hotellet skal fungere som udgangspunkt for unikke naturoplevelser og andre lokale tilbud, for tilrejsende såvel som fastboende. Området har et rigt kulturmiljø der bliver bevaret og formidlet gennem mange lokale initiativer. Badekulturen ved Svinkløv, Fiskerkulturen ved Han Herreds Havbåde og Thorup Strand er eksempel på steder, der holder den nordjyske kultur ved lige og samtidig fungere som formidler af en kulturhistorie og tiltrækker folk fra hele landet.

Bæredygtighed og håndværkstraditioner

Svinkløv Badehotel sigter imod at blive Danmarks største bæredygtige træbygning - ud fra nutidige konstruktionsmetoder med rødder i den danske træhustradition. Set i et historisk perspektiv har trækonstruktioner samlet med træsamlinger en beviselig levetid på mindst 250 år og ville med største sandsynlighed kunne holde i yderligere 100 år. Løbende og korrekt vedligeholdt, vil Svinkløv Badehotel derfor kunne stå i mindst 300 år.
Men det kræver dygtige håndværkere, producenter og medarbejdere til projektet, samt at formidle viden omkring vedligehold af bygningen for at sikre et langt livsforløb. Vores bidrag til projektet sikre et ekstra fokus på bæredygtighed og at sikre anvendelsen af gamle håndværkstraditioner i en moderne sammenhæng.

Yderområdernes potentialer

Projektet er støttet gennem vores initiativ 'Yderområdernes potentialer', hvor vi har fokus på at dyrke de stedbundne potentialer, så de kan skabe rammer for lokalt forankret turisme og nye såvel som eksisterende erhverv.

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Video

{[{ printCounter($index) }]}

{[{ gallery.title }]}

Vis flere

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere

Relaterede projekter Se alle projekter

Vis flere