x

Som en del af kampagnen Byggeriets Ildsjæle har Realdania støttet nyindretningen af det lille køkken i Vrinners fine historiske beboerhus, et hus der ofte danner ramme om liv og glade dage.

Det er en gruppe lokale ildsjæle fra Vrinners på Syddjurs, der har taget initiativ til at få rådet bod på pladsmangelen i det lille køkken. Mere gulvplads, mere afsætningsplads og gennemgående skabe til service vil tilsammen skabe rammerne for et mere tidssvarende køkken.

Husets mange arrangementer der strækker sig fra fastelavns- og sommerfester over børneteater, fællesspisning, foredrag m.m. vil alle nyde godt af det mere brugbare køkken til glæde for alle i Vrinners. Projektet bidrager til den fortsatte anvendelighed af et fint historisk beboerhus.

Med kampagnen til byggeriets ildsjæle ønsker Realdania at bakke op om frivillige kræfter gennem netværk, inspiration og viden, og ikke mindst projektstøtte. Ansøgningerne er blevet bedømt på, hvordan den solide og kreative idé skaber værdi i lokalsamfundet, på at der er en realistisk anlægs- og driftsøkonomi og ikke mindst på, hvordan projekterne er organiserede og involverer frivillighed.

Projektfakta

  • Støttebeløb
  • 100.000 kr.

Kontakt

  • Kort

Kort

Rolsøgårdvej 2, Vrinners, 8420 Knebel

{{ title }}

{{ description }}