x

Oplev Teatret Sort/Hvid

Tag med på byvandring i det historiske Vesterbro d. 28. august, hvor stadsarkitekt Camilla van Deurs fortæller om Maria Kirkeplads, Saxogade og udviklingen af Kødbyen i København. Få også historien om Teatret Sort/Hvid, der har til huse i en omdannet slagtehal. Vi har støttet teatret som et eksempel på, hvordan kultur kan løfte et hidtil overset byområde som Kødbyen. Vi udlodder 30 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. august 2019

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.00

Adresse
Istedgade 20
1650 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Teatret Sort/Hvid

Realdanias arrangement på Vesterbro

Maria Kirkeplads er berømt og berygtet for at vise omsorg og være samlingsplads for nogle af hovedstadens udsatte grupper. Pladsen er blevet omdannet til et moderne offentligt byrum, hvor forbipasserende trygt kan færdes.

Læs mere om Maria Kirkeplads

Saxogade er en sidegade til Istedgade og er blevet genfødt som gade- og byrumsfællesskab. Før var gaden nedslidt og butikkerne lukkede. Nu har Saxogade fået nyt liv og sin helt egen identitet.

Læs mere om Saxogade

Siden en brand i november 2014 umuliggjorde fortsat teaterdrift i lokalerne i Skindergade, har Teatret Sort/Hvid arbejdet på etableringen af et nyt teater beliggende i Kødbyen. Med solide fondsbevillinger har Sort/Hvid nu realiseret sit projekt om et moderne teater i international klasse.

Læs mere om Teatret Sort/Hvid

Adresse

Istedgade 20, 1650 København V

Mødested

Ved Maria Kirkeplads som ligger få minutters gang ad Istedgade fra Hovedbanegården. Der er mulighed for parkering i DGI Byens parkeringshus.

Tid

Onsdag d. 28. august 2019, kl. 17.00-19.00

Program

Kl. 17.00: Velkomst ved projektleder Heidi Meier Bach på vegne af Realdania.

Københavns stadsarkitekt Camilla van Deurs holder et kort oplæg om Maria Kirkeplads og Vesterbro generelt. Herefter spadserer vi i samlet flok ned til Saxogade.

Camilla van Deurs fortæller om Saxogade og mere om Vesterbro.

Vi går videre til Kødbyen, hvor vi stopper ved Teatret Sort/Hvid. Camilla van Deurs fortæller om historien bag – og udviklingen af Kødbyen.

Vi går i teatret, hvor producent Anders Thrue Djurslev fortæller og viser rundt.

Der serveres sodavand til alle.

Kl. 19.00: Farvel og tak.

Konkurrencebetingelser

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig, kortvarig karantæne af vinderne: Har et medlem vundet plads på et arrangement, vil medlemmet først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan medlemmet indgå i konkurrencer igen på lige fod med alle andre medlemmer.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind