x

En tom bygning

Hunosøgaard er en del af Klintholm Gods, som i 25 år var bortforpagtet som vandrehjem. Men efter forpagterne sagde lejekontrakten op i 2013, stod bygningen tom, og til sidst gjorde omfattende forfald, at det ikke kunne betale sig at sætte gården i stand. Derfor besluttede man sig for at rive Hunosøgaard ned og erstatte den med en nyopført bygning med hotellejligheder samt gårdbutik og café med mønske kvalitetsprodukter.  

Landbrug, gårdbutik og café 

Den nye bygning, der erstatter Hunosøgaard, består af hotellejligheder, en gårdbutik og café. Den nye gårdbutik og café, der er tilknyttet hotellejlighederne er med til at udvikle, formidle og sælge lokale, bæredygtige produkter. På den måde knytter herregården landbrug og turismeforretning tættere sammen og støtter op om lokale fødevarer og herregårdens campingplads - Møns Klint Resort.

Moderne arkitektur 

Den nye bygningen er et længehus med tilhørende solterrasse bygget på soklen fra det tidligere byggeri. Byggestilen fremstår moderne, og materialevalget spiller sammen med omgivelserne. Indretningen kombinere det rustikke og komfortable i et design, der virker ærligt og bringer gæsterne tættere på den smukke natur omkring Hunosø.

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

De 24 projekter der blev realiseret med Fremtidens Herregård

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere

Publikationer

Relaterede projekter

Projekt

{[{ item.title }]}

{[{ item.body }]}

Projekt

{[{ current.title }]}

{[{ current.body }]}

{[{ currentIndex }]} / {[{ items.length }]}