x

Tomme fabrikshaller

Da polymerfabrikken lukkede i 2010, forsvandt en central del af Årslev/Sdr. Nærås historie. I 2015 overtog Faaborg-Midtfyn Kommune bygningen, og lokale frivillige stod klar med drømme om at udnytte den gamle fabriks muligheder og skabe et permanent kultur- og idrætshus. 

Byens rå og fleksible kultur- og idrætshus

Visionerne for den tomme fabriksbygning blev realiseret, og i dag danner hallerne ramme for et socialt og kulturelt mødested med et hav af aktiviteter. Nu kan borgerne dyrke alskens typer sport, og der bliver afholdt koncerter, fest og fællesspisning. Derudover huser Polymeren foreningsliv, kontorpladser og kreative værksteder. De ellers tomme fabrikshaller er blevet omdannet til et samlingssted, hvor der er plads til alle de aktiviteter, som borgerne efterspørger. Polymeren er desuden blevet et vartegn på kommunens stærke sammenhold og lægger hus til den mangfoldighed af aktiviteter og mennesker, som kommunen er kendt for at rumme.

Underværker 

Projektet blev støttet gennem vores kampagne Underværker, der støtter lokale ildsjæle, der arbejder med det byggede miljø til gavn for lokalsamfundet.

Kampagnen Underværker