x

Politikens Forlag udgiver Turen går til Realdania

Pressemeddelelse

3. november 2017

Politikens Forlag udgiver den 4. november 2017 bogen Turen går til Realdania. I en kortere periode efter udgivelsen kan et gratis eksemplar hentes hos Arnold Busck-boghandler landet over.

I Turen går til Realdania beskriver forfatteren et bredt udvalg af de projekter, som Realdania har bidraget til over hele Danmark – i det velkendte format fra de øvrige bøger i Turen går til-serien.

 

Bogen fortæller om både store og små projekter, som Realdania har været involveret i. Lige fra nogle af de store byggerier af regional eller national betydning, over de mere problemorienterede indsatser og til små lokale ildsjæleprojekter spredt ud over hele Danmark. Og alt det ind imellem.

 

Efter udgivelsen kan et gratis eksemplar af bogen hentes i en af de 30 Arnold Busck-boghandler rundt omkring i landet – så længe lager haves. Bogen kan desuden hentes hos Realdania på Jarmers Plads 2 i København og hos Realdania By & Byg, Nørregade 29, Odense C.