• Vær med til at fortælle gode historier fra vores mange projekter

  Interesserer du dig for samfundsforhold generelt og for byer, boliger, arkitektur og andre fysiske rammers betydning for vores liv? Og vil du gerne arbejde i en forening, der er med til at gøre en forskel på dette område? Så er jobbet som studentermedhjælp i Realdanias presseteam måske noget for dig.

  Realdanias presseteam søger en student til at bistå med en række daglige opgaver i teamet ca. 15 timer ugentligt. 

  Opgaver

  Du kommer til at arbejde i Realdanias presseteam, der ud over pressearbejde varetager en række corporate kommunikationsopgaver, bl.a. produktion af publikationer og taleskrivning. Du vil komme til at deltage i både udviklingsprojekter og daglige driftsopgaver. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være følgende:

  • Stå for medieovervågning og udsende Infomediamails til interne modtagere
  • Assistere som presseperson på et af vores filantropiske programmer, herunder skrive pressemeddelelser og komme med ideer til gode pressehistorier
  • Skrive mindre journalistiske nyheder til bl.a. Realdania.dk
  • Udarbejde analyser og rapporter af medieomtaler og mediedækning
  • Assistere på årlige valgmøder rundt i landet
  • Udføre diverse ad hoc-opgaver. Det kan fx være korrekturlæsning, opdatering af vores billedarkiv og lignende

  Om dig

  Du er i gang med en videregående uddannelse i kommunikation, journalistik eller lignende og gerne et stykke inde i dit studie. Du skal have interesse for kommunikation, være interesseret i samfundet og skal kunne lide at arbejde med formidling af gode historier. Derudover er det vigtigt, at du er god til at skrive, så din tekst kan forstås af en bred målgruppe.

  Realdania er en forening med et højt ambitionsniveau og med mange eksterne samarbejdspartnere, særligt de mange ildsjæle, organisationer og kommuner, som vi har kontakt med igennem vores mange projekter. Derfor lægger vi også vægt på din evne til at samarbejde, og at du er omhyggelig med dine arbejdsopgaver og har sans for detaljen.

  Du skal have god erfaring med de mest almindelige Office-programmer: Word, Powerpoint og Excell. Det er også en fordel, hvis du før har arbejdet med hjemmeside eller intranet. Men det vigtigste er, at du har lyst til at lære det. 

  Det tilbyder vi

  Du kommer til at arbejde centralt i København i en spændende forening, der støtter og igangsætter en lang række projekter over hele Danmark til glæde og gavn for almenvellet. Ud over de fire kolleger i selve presseteamet, får du ca. 150 kolleger i foreningen, heraf et par håndfulde andre studenter. Realdania er en arbejdsplads med gode forhold, et fagligt spændende og udfordrende miljø og en uformel omgangstone. 

  Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer om ugen, men kan svinge afhængigt af de aktuelle opgaver. Arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie. Vi håber, at du kan starte hurtigst muligt og senest 1. december.

  Er du interesseret?

  Send din ansøgning og cv til studenterjob@realdania.dk senest 1. november 2016. 
  I emnefeltet skal du skrive: Studentermedhjælper i Realdanias presseteam.

  I forbindelse med samtalerne skal du være indstillet på at udføre en mindre skriveopgave.

  Har du spørgsmål, kan du kontakte pressechef Pia Møller Munksgaard på 29 69 52 49.

 • Kan du booste trafikken til DanskeBoligArkitekter.dk – og følge op på det?

  (Deltidsstilling 18,5 timer) 

  Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling med frie rammer og masser af muligheder.  

  Du skal hjælpe os med at hive folk ind til Danske BoligArkitekters hjemmeside, så flere boligejere kontakter netop vores arkitekter. Det gør du via content, medlemskontakt/pleje og trafik/marketing-opgaver, som du har ansvaret for. 

  Stillingen er en del af et team på tre personer, og du skal sidde hos Bolius og Danske Arkitektvirksomheder (DANSKE ARK). 
  Der er tale om en deltidsstilling, og derfor passer det fint, hvis du fx er selvstændig og udfører lignende opgaver for egne kunder. 

  Om Danske BoligArkitekter, DANSKE ARK og Bolius

  Formålet med Danske BoligArkitekter er at øge livskvaliteten for danske boligejere ved at hjælpe dem til at få en bedre bolig. Vi inspirerer med gode eksempler på om- og tilbygninger samt nybyggeri og hjælper boligejerne med at finde den rette arkitekt til deres eget projekt. 

  Ordningen drives i fællesskab af DANSKE ARK og Bolius med støtte fra bl.a. Realdania.
   

  Søg stillingen

  Du kan finde mere information om stillingen samt hvordan du søger på Bolius' hjemmeside:

  Digital Marketer

{{ title }}

{{ description }}