Vi har i øjeblikket én ledig stilling

 • Studiejob: Skarp kommunikatør til Danske BoligArkitekter 

  Brænder du for kommunikation og digital formidling? Har du blik for det visuelle og kan du skrive og redigere tekster, så de griber en boligejer? Så har vi måske studiejobbet til dig. Især hvis du har en svaghed for bolig- og livsstilsstof og vil være med til at markedsføre Danmarks dygtigste boligarkitekter. 

  Om jobbet

  Som studentermedhjælper får du mulighed for at prøve kræfter med flere spændende arbejdsområder inden for kommunikation og digital markedsføring. Du skal bl.a. redigere og versionere vores inspirationsstof, så det fungerer på forskellige digitale platforme samt på print.  

  Dine primær arbejdsopgaver bliver:

  • Redigering og versionering af boligreportager
  • Upload af indhold i vores CMS system (Typo3)
  • Hjælpe arkitekterne med at udarbejde beskrivelser af deres projekter
  • Skrive og redigere tekster til vores website
  • Lettere billedredigering i Photoshop 
  • Assistere arkitekterne ved upload af deres projekter 

   

  Om dig

  Du studerer journalistik eller kommunikation og interesserer dig for digital formidling i tekst og billeder. Du er sprogligt skarp og kan ”oversætte” arkitekternes faglige guldkorn til læsevenlige og inspirerende tekster for boligejere. Du er ”selvkørende”, handlekraftig og ansvarsbevidst og trives godt i en uformel og travl dagligdag med god humor og høje kvalitetskrav. Det en fordel, hvis du har kendskab til CMS-systemer, sociale medier og nyhedsbreve, men det er ikke et krav. Dog er det vigtigt, at du er åben og nysgerrig på de digitale muligheder, og klar til at lære nyt.   

   

  Om os

  Danske BoligArkitekter er en sammenslutning af ca. 75 selvstændige arkitekter, der har særlig ekspertise inden for private boliger. Hver måned besøger små 20.000 byggelystne boligejere vores website, danskeboligarkitekter.dk, hvor vi inspirerer med hundredvis af eksempler på om- og tilbygninger samt nybyggerier, og hjælper boligejeren med at få etableret kontakt til den rigtige arkitekt.  

  Vi deler flittigt vores populære indhold med interesserede medier, og derfor vil du kunne finde vores artikler i en lang række medier fra eksklusive boligmagasiner som fx Bo Bedre over lokal- og regionalaviser til digitale inspirationssites. 

   

  Vi tilbyder

  Et spændende studiejob med fleksible forhold og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi forestiller os, at du er her 10-15 timer om ugen. Danske BoligArkitekter har til huse i Bolius Boligejernes Videnscenter, der ligger i hjertet af København. Her kommer du til at samarbejde og dele arbejdsplads med de øvrige 37 medarbejdere i Bolius, hvor vi har et fladt hierarki, masser af energi og en uformel omgangstone. Du vil derfor sidde sammen med journalister, byggetekniske fageksperter, programmører, kommunikationsfolk, grafikere og administration, og vil i hverdagen opleve at du har mange kolleger, som du både kan grine og sparre med.  

   

  Sådan søger du

  • Send din skriftlige ansøgning senest d. 5. november til jra@bolius.dk.
  • Vedlæg meget gerne et par skriftlige eksempler, der dokumenterer din skriveglæde 
  • Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Pernille Hjorth på phj@bolius.dk eller mobil 53 73 06 18.
  • Tiltrædelse senest 1. december 2017, gerne før. 

  Om Danske BoligArkitekter

  Formålet med Danske BoligArkitekter er at øge livskvaliteten for boligejere i Danmark, ved at hjælpe dem til at få en bedre bolig. Det gør vi ved at inspirere dem med gode eksempler på vores website, og ved at hjælpe dem med at finde den rette arkitekt til deres eget projekt. Ordningen drives i fællesskab af Danske Arkitektvirksomheder og Bolius, og støttes af bl.a. Realdania og Dreyers Fond.

   

{{ title }}

{{ description }}