Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger:

 • Projektchef søges til Realdania filantropi

  Vil du være med til at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø?  

  Jobbet som projektchef  

  Filantropiafdelingens indsats baserer sig på viden, dialog og partnerskaber. Som vores nye kollega får du rig lejlighed til at sætte dine stærke faglige og personlige kompetencer i spil. Du bliver en vigtig del af arbejdet med at udvikle og forandre det byggede miljø, med henblik på at skabe livskvalitet for alle.

  Vores filantropiske arbejde er organiseret omkring fem programmer med tilhørende initiativer. Du bliver en del af teamet på tre personer, der er tilknyttet programmet Mulighedernes Danmark. Programmet har fokus på udvikling og omstilling af Danmarks yderområder. 

  Mulighedernes Danmark
  Med reference til programchefen får du som projektchef ansvar for at udvikle og gennemføre analyser, projekter, initiativer og kampagner, der understøtter programmets effektmål. Arbejdet er meget varieret og omfatter blandt andet dialog med ansøgere og samarbejdspartnere, behandling af henvendelser og ansøgninger, tilrettelæggelse og implementering af projekter i samarbejde med eksterne partnere, implementering af kampagner samt formidling af programmets arbejde og resultater til offentligheden og faglige miljøer. Du bliver ansvarlig for en portefølje på 20-30 projekter og vil i den forbindelse typisk have 4-6 rejsedage om måneden. 

  Opgaverne vil blandt andet være at: 

  • Have ansvar for en portefølje af projekter, der modtager støtte fra Realdania - fra dialog og faglig sparring med ansøger til indstilling til bevilling og løbende støtte til projektejere under gennemførelsen, så den høje kvalitet sikres 
  • Medvirke til at udvikle og implementere programmets strategi og sikre, at indsatserne er aktuelle og dagsordensættende 
  • Holde dig ajour med udviklingen inden for området - samfund, politikker, trends og ny forskning samt levere faglig sparring på tværs af afdelinger og datterselskaber 
  • Være tovholder på større indsatser, der rummer flere projekter
  • Være en vidende og venlig repræsentant for Realdania i samarbejde med eksterne og interne partnere samt løbende opbygge og vedligeholde relevante faglige netværk og samarbejdsrelationer.  

   

  Som projektchef bliver du en del af Realdania Filantropis i alt 20 medarbejdere, der har meget forskellige faglige baggrunde. Du får desuden et tæt samarbejde med en lang række dygtige og dedikerede kollegaer på tværs af Realdania. 

  Din profil 

  Du har en relevant akademisk uddannelse og solid erfaring (5-10 år) gerne fra flere forskellige typer af organisationer. Det kunne måske være fra rådgivervirksomhed, kommune, statslig organisation eller lignende.   

  Vi forestiller os, at du: 

  • Er stærk i projekt- og teamledelse. Du har dokumenteret erfaring med at sikre fremdrift og resultater i projekter med mange interessenter, internt og eksternt 
  • Har bred erfaring med samt viden om det byggede miljø, herunder forståelse samt viden om problemstillinger og værktøjer inden for planlægning og byudvikling, byggeriets processer og aftaleforhold, borger- og brugerinddragelse, arkitektur og kulturmiljøer m.v. 

   

  Vi vægter også, at du: 

  • Har gode samarbejdsevner, et skarpt blik for roller og kompetencer samt fokus på at skabe resultater
  • Er initiativrig og arbejder selvstændigt samt analytisk med sans for både de strategiske og operationelle aspekter af en opgave 
  • Har ”politisk tæft” og forståelse for arbejdsgange og processer, både internt og eksternt  
  • Er dygtig til at formidle skriftligt og mundtligt til mange forskellige aktører  
  • Har en gennemslagskraftig, faglig og diplomatisk fremtræden i dialog- og mødesammenhænge 
  • Trives i et job, hvor du har stor indflydelse på dit arbejde, og du kan brænde for den gode sag 
  • Er fagligt nysgerrig og iderig 
  • Du behersker engelsk i skrift og tale. 

   

  Du tilbydes et spændende job i et uformelt miljø, der er fokuseret på faglighed, kvalitet og udvikling. Du bliver del af en ambitiøs forening, der er fokuseret på innovation med mange vinkler og på mange niveauer inden for det byggede miljø.  

  Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Christian Bonde, KAR+CO, på telefon 4027 5900.  

  Vi skal have din ansøgning senest den 16. juni – men gerne tidligere. 

  Søg stillingen

  Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning via dette link:

  Søg stillingen som projektchef til Realdania filantropi

 • Til vores Filantropiafdeling søger vi en talentfuld praktikant, der er motiveret af at opnå praktisk erfaring med bl.a. research, analyser, planlægningsopgaver, databaser, ledelsesrapportering og andre opgaver i en filantropisk organisation. Samtidig tager vi højde for din særlige faglige interesse og giver dig plads til at få studierelevant indsigt.

  I Realdania arbejder vi for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø, og vi håndterer flere hundrede igangværende projekter i hele landet. 

  Du vil indgå i vores daglige arbejde og understøtte program- og sekretariats-ledelsen med forefaldende opgaver inden for disse områder.

  Vi søger en talentfuld praktikant, der:

  • er i gang med en lang videregående kandidatuddannelse, f.eks. inden for byplanlægning, arkitektur, geografi, statskundskab, og kan dokumentere gode karakterer
  • er motiveret af at opnå praktisk erfaring med arbejde i en filantropisk organisation
  • er udpræget analytisk, tager ansvar og er kvalitetsbevidst
  • har gode skriftlige formuleringsevner, og er vant til at arbejde med MS Office-pakken
  • har haft studiejob eller været i praktik og derved har opnået praktisk joberfaring
  • er interesseret i et praktikophold på 5-6 måneder (efteråret 2017)

  Send din ansøgning og CV til sekretariatschef Jens Böhme på jeb@realdania.dk snarest muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

{{ title }}

{{ description }}