x

Nørrebrohallen

Renoveringen af Nørrebrohallen har været en vigtig del af det kvarterløft som Mimersgadekvarteret har gennemgået. Sammen med Superkilen og den nye Mimersparken giver den Nørrebro i København en ny og mere positiv identitet, til glæde for både beboerne og de besøgende som gæster bydelen.

Nørrebrohallen er den mest benyttede idrætshal i København og som en del af Mimersgadeprojektet er Nørrebrohallen nu med hjælp fra Københavns Kommune og Realdania blevet renoveret og nyudviklet til et moderne idræts- og kulturhus. 13. december 2011 åbnede portene til den nyrenoverede Multisal, som er ombygget, så den nu er god til alt fra events, udstillinger, koncerter og konferencer.

Samtidig har selve Nørrebrohallen gennemgået en omfattende ombygning af blandt andet indgangsparti, café og foyer. I den forbindelse har kunstner Erik A. Frandsen i samarbejde med grafiker Søren Varming skabt et lysprojekt med hallernes gamle porte som billedfelter.

Projektet spiller sammen med bygningens arkitektur og sætter fokus på samspillet mellem indre og ydre liv. Lyskilderne er forbundet med kameraer inde i de tre haller og fungerer interaktivt med bevægelse inde i bygningen, samtidig med at de fungerer som baggrundstæppe for Superkilens dynamiske liv.

Fornyelsen af Nørrebrohallen er det første færdige projekt under Mimersgadeprojektet. Med ombygningen er det hensigten at fastholde og styrke Nørrebrohallens nuværende status som et integrerende idrætshus i bydelen. Samtidig opgraderes hallen med idræts- og kulturtilbud, sådan at de appellerer til bydelens og Københavns brede befolkning.

Projektfakta

Kontakt

  • Kort

  • Nyheder

  • Relaterede projekter

Kort

Nørrebrogade 208, 2200 København

Relaterede projekter Se alle projekter

Idrætshøjskolen Sønderborg

StreetMekka Viborg

PulsPark i Ringkøbing

Herning Fodboldeksperiment

{{ title }}

{{ description }}