x

Nørrebrohallen er den mest benyttede idrætshal i København og som en del af Mimersgadeprojektet er Nørrebrohallen nu med hjælp fra os og Københavns Kommune blevet renoveret og nyudviklet til et moderne idræts- og kulturhus. 13. december 2011 åbnede portene til den nyrenoverede Multisal, som er ombygget, så den nu er velegnet til alt fra events, udstillinger, koncerter og konferencer.

Samtidig har selve Nørrebrohallen gennemgået en omfattende ombygning af blandt andet indgangsparti, café og foyer. I den forbindelse har kunstner Erik A. Frandsen i samarbejde med grafiker Søren Varming skabt et lysprojekt med hallernes gamle porte som billedfelter.

Projektet spiller sammen med bygningens arkitektur og sætter fokus på samspillet mellem indre og ydre liv. Lyskilderne er forbundet med kameraer inde i de tre haller og fungerer interaktivt med bevægelse inde i bygningen, samtidig med at de fungerer som baggrundstæppe for Superkilens dynamiske liv.

Fornyelsen af Nørrebrohallen er det første færdige projekt under Mimersgadeprojektet. Med ombygningen er det hensigten at fastholde og styrke Nørrebrohallens nuværende status som et integrerende idrætshus i bydelen. Samtidig opgraderes hallen med idræts- og kulturtilbud, sådan at de appellerer til bydelens og Københavns brede befolkning.