x

Realdanias filantropidirektør bliver direktør i By & Havn

Pressemeddelelse 31. maj 2018

Anne Skovbro, der siden august 2015 har været filantropidirektør i Realdania, bliver fra 20. august ny adm. direktør i Udviklingsselskabet By & Havn. Realdanias adm. direktør Jesper Nygård takker hende for en stor indsats og ønsker tillykke med det nye job.

Anne Skovbro skifter jobbet som filantropidirektør i Realdania ud med en stilling som adm. direktør i By & Havn. Hun har sidste arbejdsdag i Realdania fredag den 17. august 2018. Hun har stået i spidsen for Realdanias filantropiske arbejde siden august 2015 og har bl.a. gennemført en evaluering af den tidligere filantropiske strategi og en udvikling af Realdanias Filantropistrategi 2018-2021. 

Adm. direktør Jesper Nygård siger:

”Anne har gennem de seneste tre år bidraget med kæmpe engagement og faglighed både til vores mange filantropiske projekter og til en meget ambitiøs strategiudvikling. Anne er en kvinde med fokus på bolden, på samarbejde og på de gode løsninger – alt sammen noget, som jeg er sikker på, at hun vil tage med sig til By & Havn. Jeg vil ønske Anne stort tillykke med jobbet. Vi kommer til at savne hende – både fagligt og personligt.”

Anne Skovbro siger om jobskiftet:

”Jeg har været utrolig glad for at være med på direktions-holdet i Realdania. Det er en forening, som sammen med lokale parter over hele landet hele tiden bidrager til, at vi får nogle bedre fysiske rammer for hverdagen i Danmark. Det har været en stor fornøjelse at stå i spidsen for det dygtige filantropiske team, vi har. Stillingen som adm. direktør i By & Havn er dog et drømmejob for mig og byder på en masse spændende udfordringer. Men jeg kommer til at savne holdet på Jarmers Plads.”

Realdanias direktion ansættes af bestyrelsen. Nu vil bestyrelsens nomineringskomité sammen med adm. direktør Jesper Nygård tage de nødvendige initiativer til at finde den rette person til at lede det filantropiske arbejde.
 
Realdania er en filantropisk forening med omkring 150.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø – forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Realdania har siden år 2000 støttet mere end 3.350 projekter med i alt mere end 18 mia. kr. Alle, der ejer fast ejendom, kan gratis blive medlem af foreningen.