x

Fotoudstilling på Bryghuspladsen viser livet i byen

Nyhed

8. juni 2018

Hvad får os til at føle os hjemme i byen? Det kommer Dansk Arkitektur Centers nye udendørs fotoudstilling med en række bud på. Udstillingen kan opleves frem til den 31. august på Bryghuspladsen foran BLOX.

test

Fotoudstillingen Fang din by består af 56 udvalgte fotos fra en fotokonkurrence, hvor alt fra skoleelever til amatørfotografer har indsendt flere end 2.600 billeder fra hele Danmark. 

Temaet er ”Mit hjem i byen”, og de deltagende fotografer har indfanget personlige øjebliksbilleder af, hvordan man føler hjemlighed i byens mange forskellige rum. For nogle er det at være alene i en park eller i et af byens hemmelige hjørner, for andre er det at være blandt mange mennesker på en af byens pladser. 

En del af Welcome Home 

Fang din by er en del af Dansk Arkitektur Centers åbningsudstilling Welcome Home og er udviklet i samarbejde mellem Dansk Arkitektur Center og Copenhagen Photo Festival – og er støttet af Realdania. 

De udstillede billeder er udvalgt af en jury bestående af Jan Gehl, arkitekt og stifter af Gehl Architects, Maja Dyrehauge Gregersen, leder af Copenhagen Photo Festival, og Kristine Kern, leder af Fotografisk Center.

Tag på guidet tur med din DAC-app

Via Dansk Arkitektur Centers app kan man desuden komme på fem guidede ture rundt i byen. Turene består af billeder fra Fang din by og guider en rundt i forskellige hjørner af byen, hvor københavnerne bor og lever deres liv.

Læs mere 

Kontakt

Presseansvarlig Rikke Brams, DAC
T: 30 47 30 19 
M: rbr@dac.dk